Uutiset

Kuljetuskalusto

Uuden sukupolven perävaunurengas: Conti Hybrid HT3+

Uuden sukupolven perävaunurengas: Conti Hybrid HT3+

Menestyksekäs Conti Hybrid -rengassarja on täydentynyt. Conti Hybrid HT3+ tuo tullessaan lisää pitoa ja ajokilometrejä. 3PMSF-merkintä kertoo perävaunurenkaan soveltuvuudesta kaikkiin sääolosuhteisiin.

Conti Hybrid -rengassarjan tuotenimeen lisätty plus-merkintä on paljon enemmän kuin pelkkä kosmeettinen päivitys. Conti Hybrid HT3+ tarjoaa tehokasta suorituskykyä mutkaisilla ja mäkisillä teillä sekä erinomaista mukautuvuutta pitkillä matkoilla.

Uutuus on suunniteltu suoriutumaan suurista ajokilometrimääristä ja mahdollistamaan minimaalinen polttoaineenkulutus – niin maanteillä kuin moottoriteillä. Conti Hybrid HS3+ on jo korvannut ohjausakseleissa Conti Hybrid HS3 -mallin, ja nyt markkinoille tulee Conti Hybrid HT3+.

Tehostettua pitoa, suuri ajokilometrimäärä

Uuden perävaunurenkaan sivuseinässä on lakisääteinen 3PMSF-merkintä (Three-Peak Mountain Snowflake), joka kertoo renkaan soveltuvuudesta talviolosuhteisiin ja siten ympärivuotiseen käyttöön kaikissa sääolosuhteissa. Urien erityinen geometria ja parannetut taskulamellit tarjoavat entistäkin parempaa pitoa märissä ja talvisissa tieolosuhteissa. Kulutuspinnan muotoilu takaa myös suuren kilometrimäärän.

”Uusi Conti Hybrid HT3+ on looginen seuraava askel raskaan liikenteen renkaissamme”, sanoo Continentalin linja- ja kuorma-autojen renkaiden tuotekehityspäällikkö Hinnerk Kaiser.

”Hybridisarja tunnetaan pitkän käyttöiän ja erinomaisen polttoainetaloudellisuuden yhdistelmästä, joka maksimoi kalustotoimijoiden kustannustehokkuuden – nyt 365 päivää vuodessa 3PMSF-luokituksen ansiosta.”


Uusi Conti Hybrid HT3+ on myynnissä maaliskuusta alkaen seuraavissa kokoluokissa:

  • 385/65 R 22.5 164K (158L)
  • 385/55 R 22.5 160K (158L)
  • 385/55 R 19.5 156/J


Continental Rengas Oy


Lue seuraavaksi