Uutiset

Kuljetuskalusto

Uddeholmilta terät joka tarpeeseen

Terästekniikan edelläkävijä Uddeholm oli mukana Tampereella järjestetyillä Tiepäivät-messuilla ja yrityksellä oli totuttuun tapaan esitellä jälleen uusia tienhoitoalan huipputuotteita.

Uddeholmilla on tarjota tieterät sekä kulutusosat jokaiseen tarpeeseen. Tuotteet ovat valmistettuja kestämään maamme vaativat olosuhteet ja niiden hinta-laatutaso on korkea.

Uddeholmin suosittu Vektor-kovametalliterämallisto on nyt saanut raskaamman sarjan isoveljen, kun järeä Taurus-mallisto esitellään syksyn aikana. Raskaille pyöräkoneille, kuorma-autoille sekä isoille traktoreille suunnattu Taurus-terävalikoima on jo kovassa testikäytössä ja tulokset ovat olleet hyvin positiivisia. Äärimmäisen kovaan käyttöön valmistetut terät on testeissä todettu erittäin tehokkaiksi sekä kulutusta kestäviksi.

Uddeholmilla on tarjota myös keräävien harjalaitteiden terien kestävyyteen uutta potkua. Saataville on tullut uusi säätöterän tilalle asennettava profiili, johon on istutettu volframikarbidista valmistettu koko terän pituinen kovametallipala. Profiili  kiinnitetään suoraan emoterään, ja näin saavutetaan huomattavaa kulutuksen lisäkestoa vaativiin työtehtäviin.

Kovametalliraidoilla varustettu auran lautasjalas lisää huomattavasti itse auran kestävyyttä ja käyttöikää.

Maantieaurojen raskaaseen ja kuluttavaan urakointiin on puolestaan saatavana kovametalliraidoilla varustettu auran lautasjalas. Lautasjalas on valmistettu kestämään maantienopeuksien kova rasitus, minkä ansiosta itse auraan kohdistuva kulutus vähenee selkeästi ja urakoinnin tehokkuus lisääntyy.

Päätysuoja, jossa on seitsemän millimetrin paksuudelta kovametallirouhetta on sovitettavissa tarkoin jokaisen tarpeen mukaan. Se antaa lisäkestävyyttä erityisesti kanttikiviä vasten aurattaessa.

Lisäksi Uddehomilla on markkinoilla kaikkiin auroihin soveltuva päätysuoja, jossa on seitsemän millimetrin paksuudelta kovametallirouhetta, on todella rankkaakin kulutusta kestävä. Päätysuoja on mahdollista räätälöidä juuri oman tarpeen mukaan ja hitsauksen avulla sen saa kohdistettua juuri oikeaan kohtaan. Päätysuojan muotoilu on mietitty hyvin tarkkaan ja erityisen hyvin se soveltuu urakointiin, jossa joudutaan usein auraamaan kanttikiviä vasten.

Uddeholmin iloinen ja asiantunteva ryhmä oli jakamassa vankkaa tietoa terästekniikasta Tampereella järjestetyillä Tiepäivillä. Mukana osastolla olivat Jarkko Inkeroinen, Sonja Turtia, Lauri Salmela, Görän Sjöström sekä Ville Haapanen.

Omaa kieltään Uddeholmin valikoiman laajuudesta kertoo kolmen eri huippuluokan kovametallituotevalmistajan valikoimien edustus. Betek-, Kennametal– sekä Black Cat -tuotteiden monipuolisuus takaa, että Uddeholmin kautta saa juuri oikeat ja laadukkaat ratkaisut kaikkiin kovametallipuolen tarpeisiin. Uddeholm on myös valmiina vastaamaan asiakaskunnan vaatimuksiin, ja yritys on lisännyt henkilökuntaa asiakaspalvelun ja myynnin rintamille.

Lue seuraavaksi