Uutiset

Kuljetuskalusto

Tuomas Vasama VAK Oy:n johtoryhmään

Tuotantotalouden DI, eMBA Tuomas Vasama (42) on nimitetty VAK Oy:n talous- ja hankintajohtajaksi sekä konsernin johtoryhmän jäseneksi 20.1.2020 alkaen. Vasaman vastuualueena on talous, ICT ja materiaalihallinto.

Tuomas Vasama siirtyy VAK:lle Auramarine Oy:n varatoimitusjohtajan toimesta, jossa hän on vastannut vuodesta 2016 lähtien muun muassa yhtiön taloudesta ja strategiasta. Tätä ennen Vasama on toiminut Auramarinen emoyhtiössä Hollmingilla sekä Auramarinessa vuodesta 2008 lähtien tietohallinto-, liiketoiminta- ja talousjohtajan tehtävissä.

”Olen todella tyytyväinen, että saamme Vasaman vahvistamaan johtoryhmäämme. Tuomaksella on vahvaa liikkeenjohdon osaamista ja kansainvälistä kokemusta niin strategian suunnittelusta, ICT:stä kuin ostotoiminnastakin”, iloitsee VAK Oy:n toimitusjohtaja Ilpo Korhonen.

”VAK Oy on yksi Varsinais-Suomen suuryrityksistä ja oman toimialansa markkinajohtaja. Hyppään innolla mukaan kehittämään yhtiön liiketoimintaa, joka on hyvässä kasvuvauhdissa”, kertoo Vasama.

Tuomas Vasama raportoi tulevassa tehtävässään toimitusjohtaja Ilpo Korhoselle.

Lue myös: VAK Huoltopalvelut Lumikon sopimushuoltopisteeksi

Lue seuraavaksi