Uutiset

Kuljetuskalusto

TIP uuteen kotiin

Huoltopalveluiden ja integroitujen käyttötoimintojen alalla toimiva kiinalainen HNA Group Company Limited (HNA) on ostanut GE-konsernin TIP Trailer Services –yhtiön leasing- ja huoltoliiketoiminnot. Yritysoston toteuduttua TIP käyttää 48 paikallisen yksikön verkostoa 16 Euroopan maassa, verkostoon kuuluu yli 100 vuokrauspistettä, yli 50 korjaamoa ja 100 liikkuvaa huoltoautoa sekä yli 45000 vuokrayksikköä.

”TIP-yhtiön ostaminen sopii strategisesti HNA-konsernin nykyiseen portfolioon, jossa on logistiikan, lentokuljetuksen, lentokenttien hoidon, rahoituspalveluiden, kiinteistöjen, matkailun, kuljetuksen ja vähittäismyynnin alalla toimivia yhtiöitä. Näin syntyy merkittävää synergiaa TIP-yhtiön ja HNA-konsernin logistiikan ja rahoituspalvelutoiminnan välillä.  Reilun 120 000 työntekijän konsernimme on suuntautunut kasvuun, joten haluamme viedä kaupan loppuun ja ottaa vastaan tämän uuden täydennyksen menestyksekkääseen yhtiöportfolioomme”, toteaa HNA-konsernin hallituksen varapuheenjohtaja ja konsernin pääjohtaja Adam Tan ja jatkaa:

”HNA on hakenut strategisia sijoituskohteita globaaleissa yhtiöissä, jotka keskittyvät innovaatioon ja kasvuun ja joilla on korkeatasoinen johto. TIP-yhtiön ostamisen ansiosta HNA voi jatkaa pitkän aikavälin visionsa toteuttamista tällä alueella”.

Tämä kauppa vahvistaa myös TIP-yhtiön tarjontaa, sillä kaupan ansiosta ennakoitavissa on merkittävää kasvua ja strategisia investointeja.

”TIP Trailer Services -yhtiölle tämä on jännittävä ja positiivinen askel eteenpäin”, vakuuttaa Bob Fast, GE-konserniin kuuluvan TIP Trailer Services -yhtiön hallituksen puheenjohtaja ja yhtiön toimitusjohtaja.

”Tämä on hyvä uutinen työntekijöillemme, asiakkaillemme ja liikekumppaneillemme. Siirtymävaiheessa me jatkamme liiketoimintaamme entiseen tapaan tarjoten korkealaatuista palvelua arvostamillemme asiakkaille.”

Lue seuraavaksi