Uutiset

Kuljetuskalusto

TIP ostaa PEMA:n

Investointiyhtiö I Squared Capitalin omistama TIP Trailer Services on solminut sopimuksen, jonka mukaan se ostaa hyötyajoneuvojen vuokraus- ja leasingpalveluja useissa Euroopan maassa tarjoavan PEMA GmbH:n ranskalaiselta pankkiryhmältä, Société Généralelta. Kaupan myötä TIP vahvista asemaansa Saksassa ja aloittaa myös Sveitsissä palveluiden tarjoamisen.

“Kaupan myötä TIP kasvaa, ja maantieteellinen monipuolisuus lisääntyy”, sanoo Adil Rahmathulla, TIP:n hallituksen puheenjohtaja.

Kaupan jälkeen TIP Trailer Servicellä on lähes 89 000 perävaunua ja kuorma-autoa kalustossaan. Yli 100 korjaamoa muodostavat laajan verkoston Euroopassa ja Kanadassa, ja ne tarjoavat yhden pysähdyksen periaatteella palveluita monipuolisesti ammattiliikenteelle.

TIP Trailer Services on perävaunujen vuokraukseen ja kunnossapitoon erikoistunut yritys, joka palvelee logistiikka-alan yrityksiä 17 maassa Euroopassa ja Kanadassa. Toimipisteitä on 98, joissa työskentelee noin 2 000 henkilöä. PEMA:lla on 18 toimipistettä Keski- ja Pohjois-Euroopassa. Leasing- ja vuokrakalustossa on yli 19 000 kuorma-autoa, vaihtokoria ja perävaunua.

Kauppa saa sinettinsä syksynaikana, kun kaikki osapuolet ovat sen hyväksyneet.

Lue myös: TIP Trailer Services panostaa palveluun

Lue seuraavaksi