Uutiset

Kuljetuskalusto

TIP Group on ostanut Savon Rekkahuolto Oy:n korjaamopalvelut

TIP Group ja Savon Rekkahuolto Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen korjaamopalveluiden kaupasta 1. heinäkuuta 2023 alkaen.

“TIP toivottaa kaikki uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi. Savon Rekkahuolto Oy:n kauppa on tärkeä strateginen ostos, joka avaa meille uusia mahdollisuuksia Suomessa. Kehitämme jatkuvasti korkealaatuista ja ammattitaitosta huoltoverkostoamme Suomessa, ja Savon Rekkahuolto Oy:n osto vahvistaa huolto- ja korjauspalveluitamme varsinkin kuorma-autojen osalta. Olemme hyvillämme voidessamme sisällyttää Savon Rekkahuollon palvelut TIP-perheeseemme”, toteaa Christian Petersen, TIP Vice President Nordics.

Marko Byman, yksi Savon Rekkahuolto Oy:n omistajista on iloinen tästä kaupasta: “Samuli, Jari ja minä, sekä työntekijämme odotamme innolla, että palvelumme integroidaan osaksi TIP:n ammattitaitoista huoltoverkostoa. On hienoa olla mukana toteuttamassa kunnianhimoista kasvustrategiaa ja olen varma, että pystymme jatkossa tuottamaan entistäkin korkeatasoisempia huoltopalveluja asiakkaillemme. “

”TIP toivottaa Savon Rekkahuolto Oy:n ja TIP:n asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi uuden korjaamoketjun asiakkaiksi. TIP tulee jatkamaan hyvää yhteistyötä tavarantoimittajien kanssa ja suunnittelee saumatonta asiakassuhteiden jatkuvuutta”, lisää Christian Petersen.

Savon Rekkahuolto Oy on pitkällä kokemuksella toimiva raskaan kaluston korjaamo- ja huoltopalvelu. Yrityksen korjaamot palvelevat kahdessa toimipisteessä, Varkaudessa ja Mikkelissä. Kaupan myötä TIP kasvattaa korjaamopalvelupisteensä lukumäärän Suomessa viiteen.

TIP laajentaa myös muissa Pohjoismaissa
TIP on ostanut myös Norjassa, Oslon lähellä toimivan, LAST og TANK AS -nimisen monimerkkikorjaamon, joka on toiminut vuodesta 1995 alkaen. Kaupan myötä TIP:llä on nyt Norjassa kaikkiaan neljä korjaamoa.
Lisäksi TIP Group on saanut päätökseen kaupan tanskalaisen EURO-Leasing A/S:n kanssa koskien heidän kuorma-autokalustoansa. Kauppa on jatkoa aikaisemmin tänä vuonna tehdylle perävaunukaluston kaupalle. TIP saa kaupan myötä “fleettiinsä” noin 300 MAN-merkkistä kuorma-autoa.

Lue seuraavaksi