Uutiset

Kuljetuskalusto

Timo Rajala aloittaa Volvo Truck Center Tampereen huoltopäällikkönä

Timo Rajala

Volvo Truck Center Tampereen uutena huoltopäällikkönä aloittaa 22.3.2023 Timo Rajala. Hän on työskennellyt pitkään maanrakennuskoneiden parissa eri tehtävissä, sekä toiminut huoltopäällikkönä ja varaosapäällikkönä Pirkanmaan alueella yli kymmenen vuoden ajan.

Uuden huoltopäällikön haku tuli ajankohtaiseksi, kun useita vuosia huoltopäällikkönä toiminut Jani Rajamäki siirtyi yrittäjäksi työskentelemään Korjaamo Akatemia -hankkeen parissa. 

”Sosiaalisena kaverina Timo saa johdettavakseen yhden Suomen suurimmista huoltokorjaamoista, jossa hänellä on tukenaan rivi alan huippuammattilaisia. Volvo Truck Center Tampereen toimipisteellä työskentelee yhteensä noin 50 henkilöä. Tampereella on laajat aukioloajat sekä tietysti myös Volvo Action Service 24/7-palvelut”, Idän aluejohtaja Kalle Hakala sanoo.

”Lähden innolla hoitamaan tätä tehtävää ja ottamaan vastaan haasteet ja mahdollisuudet, joita se tarjoaa. Olen toiminut lähes koko työurani liikkuvan kaluston parissa, ja tämä on loistava tilaisuus ottaa seuraava askel eteenpäin”, Timo Rajala kertoo. 

Volvo Truck Center Tampere on mukana järjestämässä Mansen Mörinät -tapahtumaa 14.-15.4.2023. Tervetuloa!Lue seuraavaksi