Uutiset

Kuljetuskalusto

TAVO Oy laajentaa Vaasaan

TAVO Oy perustaa myymälän Vaasaan ja avaa Tampereella suuremman myymälän.

Tamperelainen raskaan kaluston varaosien ja tarvikkeiden maahantuonti- ja myyntiyritys TAVO Oy laajentaa toimintaansa perustamalla liikkeen Vaasaan. Runsorin kaupunginosaan avattava liike sijoittuu 600 neliömetrin tiloihin, johon tulee myymälän lisäksi varastotilaa. Liike työllistää käynnistyessään kolme henkilöä. Tavoitteena on avata myymälä loka-marraskuun aikana.

Tampereella vuodesta 1976 asti toiminut TAVO Oy perusti vuonna 2013 myymälän Seinäjoelle. ”Seinäjoelta saamiemme hyvien kokemusten perusteella luonnollinen jatkumo kehitykselle on laajentua Vaasan talousalueen suuntaan”, sanoo TAVO Oy:n varatoimitusjohtaja Perttu Laakso. Hän uskoo Vaasan seudun sopivan sekä alueellisesti että logistisesti hyvin TAVOn toimintakokonaisuuteen.

Myymälä suurempiin tiloihin Tampereella

Samanaikaisesti Vaasan liikkeen käynnistämisen kanssa etenee toinen iso hanke Tampereella. TAVO remontoi uudet myymälä- ja toimistotilansa viereiseen kiinteistöön, joka yhdistettiin TAVOn entisiin tiloihin varasto-osalla viime vuonna. Tilaa uudessa myymälässä on 450 m², mikä tarkoittaa myymälän koon kolminkertaistumista nykyisestä. ”Ajatuksena on, että asiakkaat näkevät mahdollisimman paljon etenkin varustelupuolen tarjonnasta”, kertoo Perttu Laakso. TAVO on kasvanut monien tuotemerkkien maahantuojana ja tukkumyyjänä. Tällä hetkellä varastossa on yli 20000 tuotenimikettä.