Uutiset

Kuljetuskalusto

Tampereen MAN-huolto Raskoneelle

Tampereen MAN-huolto Raskoneelle

Konekesko Oy on myynyt MAN-kuorma- ja linja-autojen Tampereen alueen huolto- ja korjaamotoiminnat Raskone Oy:lle. Syyskuun alussa voimaan tulleen kaupan myötä huolto- ja korjaamotoiminnat siirretään Raskone Oy:n Tampereen MAN-huollon yhteyteen Perkkoonkadulle.

Konekeskon Pirkkalan Turkkiradalla sijaitsevassa keskuksessa jatketaan entiseen tapaan konemyynnin, varaosamyynnin ja raskaskoneiden huollon toimintoja.

”Keskitämme volyymin ja osaamisen Raskoneen Tampereen Perkkoonkadun korjaamoon, mikä parantaa palvelukykyämme ja tehokkuuttamme”, toteaa Konekeskon MAN-jälkimarkkinointipäällikkö Jari Riihimäki.

”Tehdyn liiketoimintakaupan avulla vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin entistä paremman ja monipuolisemman osaamisen, laajojen aukioloaikojen sekä monipuolisen palvelutarjonnan avulla”, vakuuttaa toimitusjohtaja Timo Seppä Raskoneesta.

Maanlaajuisesti toimivalla Raskoneella on MAN-huoltoedustus 13 paikkakunnalla. Tampereella Raskone on toiminut valtuutettuna MAN-huoltoedustajana jo yli 15 vuoden ajan.

Lue seuraavaksi