Uutiset

Kuljetuskalusto

Talvipintaa Fuldalta

Molemmat renkaat takaavat erinomaiset pito- ja jarrutusominaisuudet talvisilla ja märillä teillä ja niiden ominaisuuksiin kuuluvat myös hyvä vahinkojensietokyky ja alhaiset kilometrikohtaiset kustannukset.

”Fulda-malliston talvirengasohjelma esiteltiin vastauksena kuljetusliikkeiden talvirenkaita kohtaan osoittamaan kasvavaan kysyntään”, toteaa Goodyear Dunlop Tires Europe BV:n kuorma-autorenkaiden markkinointijohtaja Boris Stevanovic.

Kysynnän lisääntyminen johtuu osaltaan enemmän rajat ylittävästä liiketoiminnasta, joka edellisen talven aikana ajautui runsaan lumentulon vuoksi vaikeuksiin. Myös viranomaiset ovat kiristäneet vaatimuksiaan varmistaakseen kuorma- ja linja-autojen turvallisen liikkumisen liukkailla teillä.

Fulda Wintercontrol on ohjausrengas, joka soveltuu käytettäväksi linja-autojen kaikilla akseleilla.  Fulda Winterforce on vetäville akseleille tarkoitettu vetorengas, jota voidaan käyttää myös vaativissa talviolosuhteissa toimivissa linja-autoissa.  Molemmat renkaat ovat saatavilla kahdessa suosituimmassa rengaskoossa 315/80R22.5 ja 295/80R22.5. Renkaat soveltuvat tarvittaessa ympärivuotiseen käyttöön ja ne voidaan myös urittaa ja pinnoittaa uudelleen.

Molempien renkaiden runko ja rakenne perustuvat uudenlaiseen muotoon, joka takaa tasaisen kulumisen.  Hyväksi todettu kulutuspintaseos takaa erinomaisen vahinkojensietokyvyn, kestävyyden ja pidon märillä, lumisilla ja jäisillä teillä.

Lue seuraavaksi