Uutiset

Kuljetuskalusto

T High Renault Sport Racing erikoiserä Suomeen

Renault Trucks ja Renault Sport Racing ovat yhdistäneet erikoisosaamisensa, minkä tuloksena on syntynyt T High Renault Sport Racing. Tämä erikoismalli on maalattu Sirius-keltaisella, F1 Renault Sport Racing -tallin legendaarisella värillä. Ajoneuvoja valmistetaan rajallinen sadan kappaleen erä, ja sitä myydään vain rajoitetun ajan. Suomessa erikoismalli on saatavana 6×2 vetoautona.

”T High Renault Sport Racing on suunnattu erityisesti autourheilun ystäville, joten siksi se sopii erityisen hyvin maailman nopeimmalle kansalle tänne Suomeen. Tämä lähemmäs kilpa-autoja et pääse tuottavaan työntekoon tarkoitetulla kuorma-autolla”, Renault Trucks tuotepäällikkö Ville Mamia kertoo.

Uusi urheilullinen T High Renault Sport Racing on maalattu Sirius-keltaisella, joka on Renault Sport Racing Formula 1-tallin legendaarinen väri. Siinä on käytetty myös keltamustaa ruutukuviota, joka kuuluu keskeisesti Renault Sport  mallien graafiseen ilmeeseen.

Mustan eri sävyt ja tekstuurit toimivat näyttävänä kontrastina keltaiselle. T High Renault Sport Racing -mallin sivupeilit on maalattu kiiltävällä mustalla, samoin timanttilogo ja jäähdyttimen säleikkö. Keltamusta ruutukuvio toistuu sivuilmanohjaimissa ja korostaa siten ajoneuvon sporttisuutta. Kaiken lisäksi tämän rajoitetun erän jokaisella ajoneuvolla on numeroitu musta tunnuslaatta.

Erikoismallisessa ohjaamossa on huippuluokan varusteet ja keltamusta väritys, joka sointuu hyvin yhteen ulkopuolen ilmeen kanssa. Recaro®-istuimet ja ohjauspyörä on päällystetty mustalla nahalla ja koristeltu keltaisin ompelein. Vuoteessa ja lattiamatossa on myös keltaiset ompeleet, panoraamakojelaudassa puolestaan on hiilenmusta viimeistely, ja tuuletussuulakkeet on reunustettu keltaisella. Urheilullisen ilmeen viimeistelee keltainen turvavyön pehmuste.

T High Renault Sport Racing  mallissa yhdistyvät matkustusmukavuus, ajonautinto ja suorituskyky. Siinä on täysin tasainen lattia, 13-litrainen 520 hv:n moottori ja automatisoitu Optidriver-vaihteisto.

Lue seuraavaksi