Uutiset

Kuljetuskalusto

Suuria takalaitanostintilauksia Hiabille Yhdysvalloissa

Waltco-takalaitanostin

Cargoteciin kuuluva Hiab on saanut Yhdysvalloista kaksi suurta WALTCO-takalaitanostinten tilausta, joiden yhteisarvo on 10,2 miljoonaa euroa. Tilaukset kirjataan Cargotecin vuoden 2021 neljännelle neljännekselle.

Yhdysvaltalaiset vuokrakalustoasiakkaat ovat erittäin kiinnostuneita Waltco-takalaitanostimista, koska tavaratoimitusten loppuosan, ns. viimeisen kilometrin, kysyntä on kasvussa. Vuoden viimeisellä neljänneksellä kaksi vuokra- ja leasing-yhtiötä tilasi Waltco-takalaitanostimia 4,4 miljoonan euron ja 5,8 miljoonan euron arvosta. Tilaukset toimitetaan vuoden 2022 ensimmäisen ja toisen neljänneksen aikana.

”Waltco-takalaitanostimet ovat luotettavia, turvallisia ja helppokäyttöisiä, joten ne täyttävät erinomaisesti vuokrausyritysten kovat vaatimukset kaikkialla Yhdysvalloissa. Takalaitanostimet valmistetaan Yhdysvalloissa, ne voidaan toimittaa nopeasti asiakkaille, ja Hiabin valtakunnallinen huoltoverkosto on käytettävissä suunniteltuihin huoltoihin ja korjauksiin”, sanoo Martin Saint, Acting Senior Vice President, Tail Lift, Hiab.

Kaikki Waltco-takalaitanostimet valmistetaan Yhdysvalloissa Ohiossa, Clevelandin alueella Streetsboron kaupungissa.Lue seuraavaksi