Uutiset

Kuljetuskalusto

Suomen Pakuhylly Oy – hyllytpakuun.fi: Optimoi pakettiautosi käyttöaste

Suomen Pakuhylly Oy on reilun kymmenen vuoden toimintansa aikana toimittanut kalusteet tuhansiin suomalaisiin pakettiautoihin. Yrityksen palvelukonsepti on aina perustunut nopeuteen, huippuluokan tuotteisiin ja avoimeen hinnoitteluun. Verkkosivusto hyllytpakuun.fi onkin tullut tutuksi maamme ammattiautoilijoille ja sivuston käytettävyys tarjoaa todella sujuvan tien oman ajoneuvon optimaaliseen hyödyntämiseen.

Suomen Pakuhylly Oy:n toiminnassa on aina huomioitu asiakkaan yksilölliset tarpeet ja jokainen palaute on otettu huomioon tuotteiden jatkokehittämisessä. Oma E-Flex-tuotemerkki kertoo laadusta ja tarkasta yksityiskohtien huomioimisesta. Tämä takaa kalusteiden toimivuuden jokapäiväisissä raskaissa työtehtävissä ergonomiaa tai työturvallisuutta unohtamatta. Suomen Pakuhylly myös tuo jatkuvasti markkinoille uusia tuotteita ja yksityiskohtia, joiden innovatiivisuus vie pakettiauton hyötykäyttöä jatkuvasti eteenpäin.

Kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin

Suomen Pakuhyllyn E-Flex-tuoteperhettä kehitetään jatkuvasti asiakaspalautteen kautta. Elias Tast esittelee pientavaralaatikostoa, jossa tärkeät osat pysyvät selkeässä järjestyksessä ja on helppo löytää asennustehtävissä.

Suomen Pakuhyllyn Elias Tast kertoo yrityksen panostaneen onnistuneesti hyllypakuun.fi-verkkosivuston käytettävyyteen. ”Sivuillamme on erittäin tarkat esittelyt kaikista tuotteista sekä automallikohtainen haku yksityiskohtaisilla kokonaisratkaisuilla ja selkeästi ilmoitetulla hinnalla. Tehokas oma tuotanto sekä Espoon laaja varasto takaavat nopeat toimitukset ja kalustesarjat saadaan käytännössä poikkeuksetta asiakkaalle kahden arkipäivän sisällä. Asiakas saa kalusteiden mukana luonnollisesti hyvin yksityiskohtaiset asennusohjeet sekä mallivideot, joiden avulla asennus sujuu ongelmitta. Halutessaan asiakas voi tietysti kääntyä asennuspalvelumme puoleen ja projekti hoidetaan joko toimipisteessämme Espoossa tai asiakkaan omissa tiloissa”, kertoo Elias Tast.

E-Flex tarkoittaa laatua

Suomen Pakuhyllyn tuotteilla on markkinoiden pisin takuu, mikä kertoo tuotteiden kestävyydestä. ”Suurin osa kalusteistamme on omien kotimaisten alihankkijoidemme valmistamia ja kymmenen vuoden takuu on osoitus luottamuksestamme omiin tuotteisiimme. Moni asiakas kertookin saman E-Flex-kaluston siirretyn jo toiseen tai kolmanteen ajoneuvoon. Kalusteiden pitkän iän vuoksi asiakas saa varmasti sijoittamalleen summalle moninkertaisen säästön”, toteaa Tast.

Yksilöllisten autokalusteiden hankinta on hyllytpakuun.fi -sivustolla tehty erittäin helpoksi. Automerkin ja -mallin valinnan jälkeen sivusto antaa suositukset toimivista kokonaispaketeista ja kertoo niiden tarkat hinnat. Tehokkuuden kruunaavat parin päivän toimitusaika ja selkeät asennusohjeet.

Kalustojen rungot on valmistettu laadukkaasta teräksestä ja luonnollisesti kalusteiden kiinnitysmenetelmä ollaan myös törmäystestattu.

”E-Flex tuoteperhettä kehitetään jatkuvasti ja uusin tuotemallisto otettiin käyttöön kesäkuussa. Uutuuksissa asiakastoiveet on otettu tarkoin huomioon ja käytettävyyden lisäksi esimerkiksi tuotteiden värimaailmaa on kehitetty. Tuotteissa on runsaasti yksityiskohtia, joiden avulla kalusteet soveltuvat tarkoin esimerkiksi putki-, sähkö-, asennus- tai maarakennusalan tehtäviin. Moduulirakenne tuo helppoa muokattavuutta ja tilankäytön optimointi onnistuu esimerkiksi päätytikasrakenteen sekä tavaratilan muotoilun huomioinnin avulla”, lisää Tast.

Järjestyksellä säästöjä

E-Flex-järjestelmä on tyylikäs, turvallinen sekä käyttäjäystävällinen.

Pakettiauton hyödyntäminen kannattaa niin yhden henkilön firmassa kuin fleet-tason yrityksessä. ”Auto on merkittävä hankinta ja meidän avullamme sen optimaalinen hyödyntäminen onnistuu helposti. E-Flex-järjestelmä takaa työkalujen, varaosien ja muiden tarvikkeiden helpon käytön ja tehokkaan työskentelyn. Kaikki tarvittava kulkee ehjänä mukana ja esimerkiksi ulosvedettävä liukutaso lisää urakoiden tehokasta suorittamista.”

Suomen Pakuhyllyn laaja varasto takaa nopeat toimitukset joka puolelle Suomea.

”Yksinkertaiset laskutoimitukset kertovat miten mittavat hyödyt autokalusteiden avulla on mahdollista saavuttaa. Asiantuntevalla palvelulla voimme kehittää yksilöllisen ratkaisun jokaiseen tarpeeseen, joten kannattaa ottaa yhteyttä joko suoraan meihin tai jälleenmyyjiimme kautta maan”, päättää Tast.

Lue seuraavaksi