Uutiset

Kuljetuskalusto

Suomalaiset paloautot pärjäävät Etelä-Amerikassa – jälleen kauppa Chileen

Suomalainen palo- ja pelastusajoneuvojen valmistaja Nordic Rescue Group NRG:n uusi valtaus on Latinalainen Amerikka. NRG:hen kuuluva Vema Lift myi jälleen suomalaisia palo- ja pelastusautoja Chileen.

Nordic Rescue Group on toiminut Etelä-Amerikassa vasta tämän vuoden keväästä saakka, ja kauppoja on syntynyt Chileen ja Uruguayhyn jo useita – ja lisää on odotettavissa. NRG:n pääsyä Chilen ja Uruguayn markkinoille on helpottanut se, että yhtiön pelastusajoneuvot ovat jenkkipaloautoihin verrattuna kevyempiä ja teknisempiä.

Etelä-Amerikan ruuhkaisissa miljoonakaupungeissa NRG:n pelastusautot mahtuvat paremmin liikkumaan kapeilla kaduilla kuin jenkkistandardien mukaan valmistetut. 

– Vankka kokemus Euroopasta ja Kiinasta on opettanut meidät operoimaan ketterästi ja tunnistamaan paikalliset vaatimukset, NRG:n myynti- ja markkinointijohtaja Marko Kärkkäinen kiteyttää. 

– Kilpaillulla toimialalla olemme erottautuneet valikoimalla, työn laadulla, älykkäällä teknologialla sekä kokemuksella.

Yhdeltä toimittajalta kaikki ratkaisut

Tällä hetkellä NRG:llä on paikallisia yhteistyökumppaneita Uruguayn lisäksi Chilessä. Keskusteluyhteys on avattu myös Brasiliaan, joka kuuluu maailman kymmenen suurimman talousmahdin listalle.

Luottamus kumpuaa NRG:n asiantuntijuudesta sekä palosta sitoutua projekteihin alusta loppuun. Edelläkävijän tehtävänä on myös ymmärtää paikalliset toimintatavat.

NRG on Etelä-Amerikassa valittu kumppaniksi, koska kaikki ratkaisut pelastusajoneuvoihin löytävät yhden katon alta.

– Myös nostolavojen kehittynyt teknologia sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettujen runkojen vahvuus erottavat NRG:n muista eurooppalaisista valmistajista, kertoo Kärkkäinen.

Lue seuraavaksi