Uutiset

Kuljetuskalusto

SteyrTek-tasapainotusrakeet

SteyrTek-tasapainotusrakeilla kuorma-autot voivat säästää polttoainetta jopa 2,2 prosenttia – syynä tarkempi tasapainotus.

SteyrTek-tasapainotusrakeet tarjoavat täysin uuden menetelmän, jolla kuorma-auton renkaat voidaan tasapainottaa tarkemmin kuin perinteisillä lyöntipainoilla ja säästää tutkitusti polttoainetta 2,2 prosenttia.

”Kuorma-auton renkaiden tasapainotuksessa puhaltavat nyt uudet tuulet: SteyrTek-tasapainotusrakeita voidaan kutsua teknologiseksi läpimurroksi kuorma-auton renkaiden tasapainotuksessa”, sanoo SteyrTek-tuotteiden maahantuojan edustaja Jukka Heiskanen vannetukku.fi Oy:stä.

SteyrTek-tasapainotusrakeilla on mahdollista saada entistäkin tarkempi tasapainotus, joka tarvitsee tehdä vain kerran renkaan elinkaaren aikana. Tasapainotusrakeiden on myös todettu pidentävän renkaan elinikää, koska paremman tasapainotuksen ansiosta renkaan epätasainen kuluminen vähenee.

”Tasapainotusrakeiden hyödyt ovat kiistattomat. Kuorma-auton renkaiden tasapainotuksessa ei tarvitse enää käyttää kalliita tasapainotuskoneita. Rakeilla tasapainotus käy helposti ja nopeasti. Rahallinen säästö on huomattava”, jatkaa Heiskanen.

SteyrTek-tasapainotusrakeet ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto. Rakeet pysyvät renkaan sisällä, eivätkä leviä ympäristöön. Ne säilyvät koko renkaan eliniän ajan ja ne voidaan käyttää uudelleen.

 

 

Lue seuraavaksi