Uutiset

Kuljetuskalusto

SkipUp-lavojen valmistus ja myynti on alkanut

Delete Demoliton Oy ja NK-Yhtymä Oy ovat solmineet Delete SkipUp -lavojen, Suomen markkinoita koskevan myynti- ja valmistussopimuksen

SkipUp on Deleten patentoima lavainnovaatio, jonka avulla työmaalla oleva täysi vaihtolava voidaan korvata tyhjällä lavalla samalla, kun täysi lava nostetaan auton kuljetettavaksi. Keksintö tehostaa työmaalogistiikkaa, ja logistiikan päästöt voivat jopa puolittua. Lavojen säilyttämiseen tarvittavan lavakenttätilan tarve vähenee merkittävästi, sillä SkipUp-mahdollistaa jopa kolmen lavan säilyttämisen päällekkäin. Tehokkuuden myötä kuljetusmäärät vähenevät, mikä lisää myös turvallisuutta työmaalla sekä työmaan lähialueilla.

SkipUp-lavoja varastossa
Varastoitaessa SkipUp-lavoja voi pinota jopa kolmeen päällekkäin.

SkipUp innovaatio on palkittu vuonna 2018 Trailer Innovation Awards -kilpailussa toisella palkinnolla sekä vuonna 2019 German Innovation Awards -kilpailussa ensimmäisellä palkinnolla.

Sopimuksen myötä lavat pääsevät koko Suomen kattavaan jakeluun NK-Yhtymän valmistuksen ja myynnin saattelemana.

”NK-Yhtymällä on juuri sellainen osaaminen ja asiakaskunta, joka vastaa tuotteen potentiaalista käyttäjäkuntaa. Vaadimme yhteistyökumppanilta korkeaa laatua ja teknistä osaamista, josta heillä on selkeää näyttöä”, kertoo Tommi Leppiaho Deleteltä.

”Lisäksi NK-Yhtymällä on laaja ja toimiva alihankintaverkosto, joka valmistuksessa vastaa vaatimuksiamme niin laadullisesti kuin eettisestikin”, lisää Leppiaho.

Ensimmäiset NK-Yhtymän valmistamat SkipUp-lavat on otettu käyttöön heinäkuun lopussa 2020. Lavan omapaino on 1 980 kilogrammaa. Rakenne mahdollistaa lavojen kuljettamisen päällekkäin myös kuormattuna, tietysti ajoneuvon kantavuus huomioiden.

Lavojen rakenne sallii niiden kuljettamisen päällekkäin myös kuormattuna.

Lue seuraavaksi