Uutiset

Kuljetuskalusto

Sisu Polar -mallisto täydentyy tienhoitoautolla, ensimmäiset vientikaupat on jo tehty

Tehdasvalmiita tuotantoautoja ovat  tienhoitoauto Worksin lisäksi maansiirtoauto Sisu Rock, puutavara-auto Sisu Timber ja nosturiauto Sisu Crane.

Loppuvuodesta mallisto laajenee Sisu Carrier koneenkuljetusautolla. Lisäksi Sisu Auto toimittaa moduloituihin ratkaisuihin perustuvia, asiakastarpeen mukaan räätälöityjä erikoisalustoja tiettyihin vaativiin käyttötehtäviin.

– Käyttäjäpalaute Sisu Polar -tuoteperheen autoista on ollut todella positiivista. Perinteiseen vankkaan Sisun ajoneuvoteknologiaan liitetyillä Daimler-komponenteilla tuotetaan laadukkaita, toimivia kokonaisuuksia suoraan tuottavaan työhön, sanoo Sisu Auton toimitusjohtaja Timo Korhonen

– Erityisesti asiakkaat ovat huomioineet uusien moottoreiden mukanaan tuoman alhaisen polttoaineen kulutuksen, jonka merkitys vain kasvaa dieselin hinnan ja verojen jatkuvasti noustessa. 

Parhaillaan tuotannossa oleva Sisu Works -monitoimiauto on Korhosen mukaan selkeä esimerkki Sisu Auton tavasta tehdä tehdasvalmiita kuorma-autoja.

– Auton ajotehtävän mukaan tarkkaan mitoitettuun, vääntöjäykkään runkorakenteeseen integroitu aurapuskuri ja kokoonpanovaiheessa valmiiksi asennettu monipuolinen hydrauliikka sekä muut laitteet varmistavat kaikilta osin monipuolisen tienhoitovarustuksen toimivuuden. 

– Kun kotimaisista osista valmistettuun alustaan lisätään Daimlerin toimittamat laadukkaat ajoneuvokomponentit kuten ohjaamo ja moottori, saadaan aikaan luotettava ja tuloksen tekoon pystyvä työkalu vuosien kovaan käyttöön, Korhonen sanoo.   

Daimler yhteistyö antaa Sisulle myös aivan uudet mahdollisuudet autojen vientitoimintaan.

– Ensimmäiset vientikaupat Venäjälle ja Norjaan on juuri tehty ja täsmämarkkinointi valituille uusille markkinoille on käynnistymässä. Erityisen lupaavana vientituotteena on Polar-malliston erikoisuus, tehdasvalmis Sisu Crane nosturiauto, Korhonen sanoo.
 

Lue seuraavaksi