Uutiset

Kuljetuskalusto

Sisu Polar -koeajokiertue päästää asiakkaat rattiin

Sisu Polar koeajokiertue aloittaa 13.5.2014

Uusi Sisu Polar mallisto saapuu asiakkaiden pariin maan kattavalla, Nyt Se On Ajettava -kiertueella, joka käynnistyy 13.5. Karjaalta. Kiertueella on koeajettavana kaksi uuden sukupolven tehdasvarusteltua Sisu Polar mallia; viisiakselisssa Sisu Rock 10×4 -maansiirtoautossa on 13-litrainen ja 510 hevosvoiman moottori, automatisoitu PowerShift 3-vaihteisto ja 2,3 metriä leveä makuuohjaamo.Neliakselisessa Sisu Timber 8×4 puutavara-autossa on 16 litran 625-hevosvoimainen moottori, automatisoitu PowerShift 3-vaihteisto ja 2,5 metriä leveä tasalattiainen korkea tilaohjaamo.

”Asiakkaat ovat olleet todella kiinnostuneita uudesta mallistosta. Nyt voimme tarjota mahdollisuuden päästä omakohtaisesti kokeilemaan Sisu Polarin uusia ominaisuuksia”, kertoo Sisu Auton tuoteryhmäpäällikkö Jani Koskinen, jonka mukaan Sisu Polar malliston tuotanto on parhaillaan käynnistymässä ja ensimmäiset asiakasluovutukset tulevat ajoittumaan alkukesään.

Koko Suomen kattava koeajokiertue toteutetaan yhteistyössä Raskoneen huolto- ja korjaamoverkoston kanssa.

”Tällä haluamme myös viestittää Sisu Auton ja Raskoneen välisestä tiiviistä yhteistyöstä. Sisu-asiakkailla on käytettävissään kaikkiaan 20 Raskoneen raskaan kaluston korjaamopalveluihin erikoistunutta toimipistettä, joista useissa toimii myös Sisu Auton uusien ja vaihtoautojen myynti”, muistuttaa Koskinen.

Raskoneen lisäksi Sisu asiakkaita palvelevat valtuutetut Veho Hyötyajoneuvojen, E. Hartikaisen ja yksittäisten yrittäjien huoltokorjaamot.

Koeajokiertueen tarkempi paikkakuntakohtainen aikataulu löytyy tästä.

Lue seuraavaksi