Uutiset

Kuljetuskalusto

Sisu ja TJM Transmodi yhteistyöhön

Sisu Auto Trucks Oy ja TJM Transmodi Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Sisu kuorma-autojen ja Transmodi -kuormakorin kiinnitysjärjestelmän markkinoinnista. Sopimuksen tavoitteena on edistää kotimaisen ajoneuvoteollisuuden tuotteiden myyntiä ja markkinointia.

Yhteistyö sisältää yhteisien markkinointitapahtumien lisäksi tuotekehitystä, jonka tavoitteena on, että Transmodi-järjestelmää pystytään myymään ja markkinoimaan tehdasasenteisena ratkaisuna.

Transmodi-järjestelmä on uusi patentoitu (EP nro. 2345556) kuormakorin kiinnitysjärjestelmä, jonka avulla auton päälle voidaan vaihtaa joustavasti erilaisia päällirakenteita. Tämä mahdollistaa esimerkiksi sora-auton muuntamisen betoninkuljetuksiin tai rahtikuljetuksiin soveltuvaksi helposti ja nopeasti. Ajoneuvon ajotehtävää voidaan muunnella lähes rajoituksitta, nopeasti ja helposti.

”Kuorma-autojen käyttöasteen korottaminen on yksi tärkeimmistä tekijöistä kuljetusalan kannattavuuden parantamiseksi. Uskomme, että järjestelmälle tulee olemaan kysyntää monikäyttöisyyttä ja sitä myötä korkeaa käyttöastetta hakevilla asiakkailla”, Timo Suutarinen TJM Transmodi Oy:stä toteaa.

Ensimmäinen Sisu Polar kuorma-auto Transmodi-järjestelmällä luovutettiin Sora ja Betoni V.Suutarinen Ky:n käyttöön. Autolla tullaan kuljettamaan mm. betonia, soraa ja elementtejä. Transmodi – järjestelmä on asennettu Otapro Oy:lla Otavassa. Autoon on tehty päällirakenteen asennusta helpottavia ja nopeuttavia esiasennuksia sekä sähkö- ja hydrauliikkajärjestelmiä Sisu Auton tehtaalla Karjaalla.

Tulevaisuudessa järjestelmä voidaan asentaa suoraan käyttövalmiiksi Sisu Auton tehtaalla, tehdasvalmiiseen Sisu Polar kuorma-autoon. Tämä on jälleen yksi esimerkki Sisun joustavuudesta ja asemasta edelläkävijänä tehdasvalmiiden kuorma-autojen toimittajana.

www.transmodi.fi
www.sisuauto.com

Lue seuraavaksi