Uutiset

Kuljetuskalusto

Sertifioitua kierrätystä

– Yhteistyökumppaneinamme työskentelee kymmeniä kuljetusyrityksiä ja liikuteltavat tavaravirrat ovat suuria. Kuljettajat ovat tärkeässä asiakaspalveluroolissa ja PKY-LAATU®-toimintajärjestelmätyöllä haluamme varmistaa koko kuljetusverkoston tasaisen ja hyvän asiakaspalvelutason, sanoo kuljetuspäällikkö Janne Törrönen Kuusakoski Oy:stä.

Kuusakoski Oy:n kuljetusten tulee onnistua joustavasti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti. Törrösen mukaan asioita tulee pystyä myös mittamaan ja raportoimaan. Siksi yritys onkin valinnut työkalukseen PKY-LAATU –toimintajärjestelmän, joka pitää sisällään myös verkostonhallintatyökalun.

– Pystymme tiedottamaan ja ohjeistamaan koko kuljetusverkostoamme internetin kautta toimivan järjestelmän välityksellä ja palautekanavan tiedot jäävät historiatietoon, painottaa Törrönen.

– Ensimmäisen koulutusryhmän 13 yritystä ovat edenneet jo sertifiointiin saakka. On kuitenkin muistettava, että järjestelmän aktiivisella käytöllä pysytään jatkuvan kehittämisen tiellä. Olemme jo huomanneet laatujärjestelmätyön tuomia hyötyjä parantuneena asiakaspalautteena. Kuusakoski Oy:lle on tärkeää turvata joustava ja kilpailukykyinen kuljetusyritysverkosto, jatkaa Törrönen.

Kehittämiseen kannustava laatujärjestelmä

Internetissä toimivat PKY-LAATU® -toimintajärjestelmät auttavat organisaatioita tehostamaan toimintaansa, etsimään kustannussäästöjä, parantamaan työhyvinvointia ja asiakaspalvelua sekä vähentämään energiankulutusta ja aiheuttamiaan ympäristörasituksia.

– Toimintajärjestelmä on hyvin monipuolinen ja kätevä, koska siinä on esitäytettyjen työpohjien ohella liitetiedosto-ominaisuus. Nämä auttavat yritystä saamaan nopeasti otteen laatu- ja ympäristöasioista sekä asiakaspalvelutasostaan, toteaa toimitusjohtaja Matti Kilpeläinen KH FIN OY:stä.

Yritysten laatujärjestelmät kattavat yritysten kaikki palvelut. Järjestelmä vastaa ISO 9001:2000 ja ISO 14001:2004 sekä OHSAS 18001 vaatimuksiin.

Lue seuraavaksi