Uutiset

Kuljetuskalusto

Rekkaspottaus-tapahtuma #stadinscaniaspottaajat 3.9.2022

Scania säiliöauto

Lasten ja nuoren, sekä myös hieman vanhempien keskuudessa on levinnyt uusi harrastus, rekkaspottaus. Turvallisemman harrastuksen puolesta on näkyvästi kampanjoinut mm. Poliisi ja Rahtarit ry.

Mistä rekkaspottauksessa on kyse?

Lyhyesti, Rekkaspottaaja valokuvaa/videokuvaa ohiajavia rekkoja, usein silloita tai tienpenkereeltä julkaisten kuviaan sosiaalisen median kanaviin. Usein myös spottaajat pumppaat kädellä ilmaan ja pyrkivät saamaan rekkakuskin huomion, sekä heitä vilkuttamaan valoja ja soittamaan torvea.

Nyt Scania Suomi Oy kantaa kortensa kekoon turvallisemman spottauksen puolesta, ensimmäisenä raskasta kalustoa myyvänä liikkeenä järjestämällä kokoperheen spottaus-tapahtuman Helsingin Scanian toimipisteessä Konalassa. Tarkoituksena on tuoda lapsille, aikuisille sekä alan harrastajille nähtäväksi ja kuvattavaksi näyttäviä Scania kuorma-autoja. Myös autojen kuljettajia on mahdollista päästä tapaamaan.

Rekkaspottaus-tapahtuma järjestetään 3.9.2022 klo 10.00–16.00 Helsingin Scania-keskuksessa.
Osoite on Muonamiehentie 1, 00390 Helsinki.

Tilaisuuteen ei ole pääsymaksua ja tilaisuus on kaikille avoin. Paikan päällä on myynnissä pikkupurtavaa ja Scanian fanituotteita. Tapahtumassa on mukana Teemu-nalle ja tapahtuman tuotto lahjoitetaan Lastenklinikoiden Kummit Ry:lle. Toivotamme kaikki tervetulleiksi paikan päälle!

Seuraa tapahtuman tiedottamista Scanian somekanavien kautta.Lue seuraavaksi