Uutiset

Kuljetuskalusto

Vaasan Scania muutti uusiin toimitiloihin elokuun alussa

Vaasan Scanian rakennuksen 2500 neliömetrin tilat automyynnin, korjaamopalveluiden sekä varaosamyynnin osalta päivitettiin vastaamaan 2020-luvun tiloja. Uudet tilat ovat parantaneet myös merkittävästi henkilökunnan työolosuhteita. Modernissa huoltohallissa on tilat 12 korjaamopaikalle, öljyannostelijat sekä huoltomontut. Huoltohallin nykyaikaiset työvälineet sekä viileys varsinkin kesähelteillä saa kiitosta henkilökunnalta.

Vaasan asiakaspalvelupäällikkö Markus Aspholm toteaakin olevansa myös henkilökohtaisesti innoissaan, kun 20 Scanialaista pääsi uusiin tiloihin ja ennen kaikkea paljon paremmin raskaan kaluston huoltamiseen soveltuvaan sijaintiin. Sijainti on hyvien liikenneyhteyksien varrella 3- ja 8-teiden risteyksessä, osoitteessa Kyykäärmeentie 2-6, Vikby. On kiva toimia tämän uuden korjaamon asiakaspalvelupäällikkönä”.

Vaasan Scanian virallisia avajaisia vietetään tulevan viikonlopun aikana. Super-teemaisissa avajaisissa on esillä myös Scanian Super-kiertueen koeajokalusto.

Uusien toimitilojen kunniaksi Vaasan toimipisteessä on myös palanen Scanian historiaa nähtävillä. Esillä on upea ja uniikki yksilö vuodelta 1956, Scania-Vabis L51. Auto on esillä 26.8. saakka.

Avajaisviikonloppu järjestetään 26.-27.8.

Lue seuraavaksi