Uutiset

Kuljetuskalusto

Rausteel-säiliöitä Veholta

Polttoainevarkaudet piinaavat tuhansia kuljetusalan yrittäjiä vuosittain. Halvalle varastetulle polttoaineelle löytyy aina ostajia ja vartioimatta oleva pysäköity kuljetuskalusto on helppo iskukohde varkaille.

Rausteel-turvatankin voi hankkia nyt myös Veholta.

Aineellisten vahinkojen lisäksi polttoainevarkauden kohteeksi joutuneelle yritykselle koituu myös muuta harmia muun muassa menetetystä työajasta sekä varkaudesta johtuneiden myöhästymisien heikentäessä yrityksen luotettavuutta asiakkaiden silmissä.

Usein osa varastettavasta polttoaineesta valuu maahan, jolloin myös ympäristö kärsii vahinkoja.

Nyt Rausteel-turvatankkeja on saatavilla Veholta sekä uusiin että käytettyihin Mercedes-Benz kuorma-autoihin. Turvatankkimallisto sisältää alkuperäisten tankkien mittoja vastaavien mallien lisäksi mm. takatelivetureihin saatavilla olevan erikoismallin, jossa tilavuus on maksimoitu käytettävissä olevan tilan mukaan. Rausteelin ja Vehon välinen sopimus helpottaa turvatankkien hankintaa Mercedes-Benz kuorma-autoihin, sekä tarjoaa asiakkaille vaihtoehdon perinteisen polttoainetankin tilalle.

Turvatankki antaa varman suojan nopeita polttoainevarkauksia vastaan ja varmistaa, ettei auton tankki ole tyhjä, kun liikkeelle on lähdettävä. Suojausteräksestä valmistettu turvatankki kestää poraamisen ja iskut. Se on erinomainen valinta myös autoihin, joiden ajotehtävässä polttoainetankki on erityisen alttiina kolhuille. Turvatankki pienentää myös merkittävästi tankkirikkojen ja niistä aiheutuvien ympäristövahinkojen riskiä.

Lue seuraavaksi