Uutiset

Kuljetuskalusto

Raskaspari Oy täytti vuoden

Raskaspari Oy:n omistavat korjaamoyrittäjät Jyrki Hakkarainen ja Kalle Salonen. Molemmat ovat toimineet pitkään raskaan kaluston parissa ja ymmärtävät siten asiakkaiden tarpeet.

Raskaspari Oy:n toimipisteissä on omistajayrittäjien lisäksi yhteensä 38 työntekijää: Mikkelissä 11, Joensuussa 19 ja Iisalmessa 8. Myös Raskaspari Oy:n henkilöstöllä on pitkä kokemus ja osaaminen Volvon parissa ja Volvon erinomaiset koulutukset takaavat merkkiosaamisen jatkossakin. Muutama nuori mekaanikko on yritykseen koulutettu henkilöautomekaanikosta Rekry-koulutuksen kautta. Vaikka Raskaspari Oy on profiloitunut Volvo merkkiin, on sen henkilökunnalla vankka osaaminen myös muista merkeistä ja perävaunuista sekä päälirakenteista.

Raskaspari Oy – valtuutettu Volvo-huoltokorjaamo

Vaikka Raskaspari Oy on yrityksenä melko uusi – yrityksestä löytyy paikkakuntien, joissa se toimii, paras Volvo osaaminen sekä kaikki Volvo erikoistyökalut ja testerit. Yhdessä optimoidun varaosavaraston kanssa tämä takaa nopeat ja onnistuneet korjaukset kuljetuskalustoon sekä kattavan kokonaispalveluun.

Nyt myös päälirakenne- ja perävaunukorjaukset onnistuvat saman katon alla, sillä niihin on Raskaspari Oy:ssä panostettu erityisesti. Raskasparilla on Närko After Sales, Focolift-perälautanostinten ja Lumikko- sekä Carrier-kylmäkoneiden virallinen huoltoedustus. Näiden merkkien osalta hoituvat myös takuukorjaukset automerkkiin katsomatta. Koulutettu henkilökunta huolehtii tämän lisäksi myös muiden merkkien päälirakenteitten, perävaunujen, takalaitanostinten ja kylmäkoneiden huolloista ja korjauksista.

Raskasparin kaikissa toimipisteissä on myös huoltoauto ja 24 tunnin päivystys hätätapauksia varten.

Uusi Pikahuolto, Express Service

Kuljetuskaluston liikkumisen takaamiseksi Raskaspari on avannut Express Service -pikahuoltopalvelun. Pikahuollossa hoidetaan öljynvaihdot ja rasvaukset aikaa varaamatta, tulojärjestyksessä, kaikkiin automerkkeihin ja vieläpä edullisesti. Express Service palvelee myös muiden nopeiden (alle tunnin) korjausten osalta.

Myös kuljetuskaluston katsastukset onnistuvat yhdellä käynnillä Raskaspari Oy:n toimesta, kun varaa katsastusajan vaikkapa vuosihuoltoa tilatessa. Katsastustarkastuksella varmistetaan katsastuksen onnistuminen ja säästetään siten asiakkaan aikaa sekä rahaa.

Raskaspari Oy:n henkilöstöllä on halu kehittää toimintaansa ja palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin ja monipuolisesti. Tässä kehityksessä asiakkaiden mielipiteillä ja palautteilla on suuri merkitys, jotta palvelu täyttää asiakkaiden toiveet ja tarpeet mahdollisimman hyvin.

Lähes kaikki varaosat suoraan varastosta

Korjausten ja huoltojen lisäksi Raskaspari Oy:stä saa kaikki varaosat Volvoon ja kaikkiin auton lisälaitteisiin merkkiin katsomatta sekä huoltotarvikkeet muihin merkkeihin.

Varaosien toimitusaste omasta varastosta on tällä hetkellä noin 94 prosentin luokkaa ja yön yli tapahtuvat toimitukset varmistavat tarvittavan osan saamisen viimeistään seuraavaksi aamuksi.

Vaikka laatu ja varmuus ovat Raskaspari Oy:lle tärkeitä asioita, ovat aidot Volvo kulutusosat silti hinnoiteltu nyt entistä edullisemmiksi, jopa alle tarvikehintojen. Koska alkuperäiset Volvo-varaosat on optimoitu täyttämään tehtävänsä täydellisesti, niitä käyttämällä myös korjaukset sujuvat nopeasti ja tehokkaasti. Alkuperäisiä Volvo varaosia käytetään kaikilla Raskaspari Oy:n korjaamoilla, ja ne on liitetty osaksi huolto- ja korjaussopimuksia.

Raskaspari Oy:n ja Trailconin viime kesänä alkanut yhteistyö on laajentunut vuoden aikana ja Trailcon toimittaakin Raskasparin toimipisteisiin yhä enenevässä määrin autojen ja perävaunujen varaosia sekä lisävarusteita. 

Perävaunuosien osalta Raskaspari takaa edulliset hinnat ja nopeat toimitukset perävaunu- ja päälirakenneosiin. Isona ostajana Raskaspari on neuvotellut edulliset hankintasopimukset suurimpien perävaunuosien toimittajien kanssa. Muun muassa sopimukset H. Kratzin ja Arne Staran kanssa takaavat nopean alkuperäisosien saannin sekä BPW:n että SAF:n perävaunuakselistoihin.

Raskaspari Oy:stä saa myös alkuperäiset varaosat Focolift- ja Zepro-perälautanostimiin, Lumikko- ja Carrier-kylmäkoneisiin sekä VBG- että TAV-vetokytkimiin. 
Närko After Sales konseptin mukainen perävaunuvaraosamyymälä takaa edulliset varaosat kaikkiin perävaunumerkkeihin.

Kuljettajakoulutusta yhteistyössä

Raskaspari Oy järjestää yhdessä Volvon kanssa korkealaatuista kuljettajakoulutusta, joka täyttää EU-direktiivin 2003/59 vaatimukset. Se tarjoaa kuljettajille mahdollisuuden parantaa ammattitaitoaan ja kuorma-auton tuntemusta sekä opastaa nykyaikaisen kuorma-auton optimaaliseen käyttöön. Koulutettu kuljettaja ajaa taloudellisemmin ja turvallisemmin. Kaikki koulutustapahtumat täyttävät kuorma- ja linja-autokuljettajien ammattipätevyydestä säädetyn lain 16.3.2007/273 mukaiset vaatimukset. Tarvittaessa Raskaspari Oy järjestää myös yrityskohtaisesti räätälöityjä yritys- tai kuljetusalakohtaisia koulutustapahtumia kuljettajille.

Uusi verkkokauppa rekkamiehille

Raskaspari toimii laajalla alueella, jossa välimatkat ovat usein pitkiä. Varaosan tai varusteen hankkiminen voi edellyttää pitkääkin ajomatkaa kaupunkiin, siksi Raskaspari haluaa parantaa palveluaan kaikille asiakkaille ja tehdä ostamisen entistäkin vaivattomammaksi. Tämän johdosta yritys avasi toukokuun lopulla uuden verkkokaupan. Nyt asiakas voi valikoida laajasta valikoimasta rauhassa silloin, kun hänelle sopii. Osat saa joko kotiin kannettuna tai lähimpään toimipaikkaan toimitettuna. Verkkokauppa on vielä kehitysvaiheessa ja sinne tullaan lisäämään tuotteita viikoittain, joten siellä kannattaa käydä tutustumassa.

 www.raskaspari.fi Miika Nyrö     

Lue seuraavaksi