Uutiset

Kuljetuskalusto

Power Truck Show onnistui odotusten mukaisesti

Iceman

Yhden välivuoden jälkeen järjestetty Power Truck Show saatiin kunnialla päätökseen ja tapahtuma keräsi tänä vuonna reilu 20 000 kävijää. Järjestäjät ovat erittäin tyytyväisiä viikonloppuun.

Power Truck Show:n epävirallinen startti, rekkaconvoy, keräsi tapahtumaa edeltäneenä päivänä reitin varrelle runsaasti yleisöä ja rekkaspottaajia toivottamaan autonäyttelyyn osallistujat tervetulleeksi Alahärmään.

Tapahtumassa oli mukana noin 150 kuljetusmessuosastoa ja autonäyttelyn näytteilleasettajia kokonaisuudessaan yli 400. Tapahtumassa riitti katseltavaa niin kuljetusalan ammattilaisille kuin muullekin messuyleisölle.

Tapahtumaa oli odotettu, mikä tuli selkeästi esille vierailijoiden ja näytteilleasettajien kommenteissa, ja ilmapiiri oli hyväntuulinen. Sitä ei latistanut edes lauantaipäivälle sattuneet sadekuurot, ja lauantai-illan palkintojenjako tapahtuikin jo sitten auringonpaisteessa. Noin 130 pokaalia ojennettiin onnellisille näyttelyautojen omistajille.

Autonäyttelyn haastajaluokan voitti helsinkiläinen kuljetusyritys Kuljetus Auvinen ja ”Movin’On” -säiliöyhdistelmä. Super Truck luokan voitti Kaustiselta kotoisin oleva Jarkko Myllymäki. Koko autonäyttelyn parhaaksi eli Best in Show autoksi valittiin Kuljetus Auvinen. Vuoden tulokkaan ja parhaan päällirakenteen palkinnon pokkasi ylihärmäläinen Kuljetusliike Hannu Kleimola Oy. Pisimmän matkan palkinnon saivat Englannista Suomeen tulleet B H Cecil sekä Coles & Sons, joilla oli kilometreissä niin pieni ero, että tuomaristo päätti palkita kummatkin.

Elämäntyö-palkinto myönnettiin pitkästä ja ansiokkaasta urasta autotaidemaalauksien parissa toimineelle Simo Riikoselle. Riikonen saikin yleisöltä ansaitsemansa raikuvat suosionosoitukset. Näytteillä olleiden autojen joukossa huomiota herätti Power Truck Show:ssa ensiesittelynsä saanut Kuljetus Ristimaan valtaisan työn vaatinut rakenteluprojekti ”Iceman”, joka on kunnianosoitus Formula 1 -kuljettaja Kimi Räikköselle.

Power Truck Show

Messuosastojen tarjonnan ja korkeatasoisen autonäyttelyn lisäksi kahden Power Truck Show -päivän aikana yleisö saattoi seurata voimamiesten ja -naisten mittelöä, traktoreiden ja kuorma-autojen vetokilpailuja, driftingiä sekä taitoajoa kahdella pyörällä niin moottoripyörillä kuin henkilöautollakin.

Power Truck Show:ssa oli laajasti esillä kuljetusalan tuotteita ja palveluita. Esillä oli joukoittain tuoteuutuuksia, joihin palaamme lähiaikoina. Myös autonäyttelyn tarjonta oli runsas ja tasokas.

Blakeneystä, Englannista autonsa kanssa näyttelyyn saapunut Paul Cecil kuvaili Power Truck Show:ta uskomattomaksi tapahtumaksi. ”Euroopan paras näyttely! Upea paikka, hyvät järjestelyt ja erittäin tasokkaita autoja”, sanoo 101-vuotiaassa perheyrityksessä työskentelevä Cecil ja kertoo vastaanoton olleen kerrassaan upea.Lue seuraavaksi