Uutiset

Kuljetuskalusto

Petri Simonaho Renault Trucks myyjäksi Tampereelle

Petri Simonaho, 48, aloittaa 4.11.2019 Renault Trucks myyjänä toimipaikkanaan Volvo Truck Center Tampere, Nuutisarankatu 19. Hän palvelee jatkossa koko Volvo Truck Center Idän alueen Renault Trucks kuorma- ja pakettiautoasiakkaita. Volvo Truck Center Idän myyntialueeseen kuuluvat Tampere, Lahti, Jyväskylä, Kuopio, Iisalmi ja Joensuun alueet. 

Simonaholla on yli 20 vuoden kokemus autoalalta eri tehtävistä. Aikaisemmin myyjän tehtäviä Itä-Suomessa hoitanut Juha Mattila siirtyi Renault Trucks maahantuontiin tuotepäälliköksi.

”On hienoa saada Petri mukaan timanttiseen tiimiimme. Renault Trucks myynti on Suomessa hyvässä vauhdissa ja yhä useampi asiakas löytää meidät. Asiakkailtamme saatu palaute sekä tuotteista ylipäätään, että Renault Trucks myyjien palvelualttiudesta on huippuluokkaa, olen siitä erittäin ylpeitä. Nyt saamme Petrin mukaan vahvistamaan Idän alueen Renault Trucks myyntiä entisestään. Idän myyntialue on kattava, mutta Petri kiertää alueella aktiivisesti. Rohkaisemme alueen asiakkaita olemaan yhteydessä Petriin uusien autojen ja myös vaihdokkeihin liittyen”, Renault Trucksin myyntijohtaja Pasi Gerpe kertoo.

Petrin yhteystiedot ma 4.11.2019 alkaen:

Petri Simonaho
Renault Trucks kuorma- ja pakettiautomyyjä
Volvo Truck Center Tampere
Nuutisarankatu 19, 33900 Tampere  
Puh: 046 878 7443
petri.simonaho@renault-trucks.com

Lue myös: Nimityksiä Volvo Truck Centereissä

Lue seuraavaksi