Uutiset

Kuljetuskalusto

Palvelut kehittyvät – Veho Lommilaan uutta myyntivoimaa

Vuosi 2018 oli taloudellisesti mainio Vehon pääkaupunkiseudun pakettiauto- sekä kuorma-automyynnissä. Pakettiautopuolella kasvua on ollut pääkaupunkiseudulla yli 13 prosenttia ja raskaammalla puolella kasvua on ollut tasaisesti kaikilla rintamilla. Ilahduttavaa on ollut myös lisäpalveluiden, kuten Fleetboard-telematiikan kasvu sekä myös muiden jälkimarkkinointipalveluiden suosio. Vehon totuttuun tyyliin yritys panostaa jatkuvaan kehitykseen ja nyt pääkaupunkiseudun Vehossa lisätään myyntihenkilöstön määrää sekä kehitetään huollon aukioloaikoja.

Veho on tunnettu yrityksenä, joka muuttaa dynaamisesti toimintatapojaan ja pysyy tätä kautta kehityksen kärjessä muuttuvista tilanteista huolimatta. Voimakkaita panostuksia henkilökuntaan sekä tuotantoyksiköihin suoritetaan tarvittaessa nopeallakin aikataululla ja päämäärä on kirkkaana näkyvissä.

Muutoksia asiakkaan parhaaksi

Tänä vuonna pääkaupunkiseudun hyötyajoneuvopuolelle on hankittu uutta myyntienergiaa, kun pakettiautomyyntiin tulee kaksi uutta myyjää ja kuorma-autopuolelle yksi. Samalla Lommilan huollon aukioloaikoja on jatkettu ja vastaedes palvelu toimii arkisin aamuseitsemästä iltakymmeneen. Selkeyttä tuovana muutoksena aikaisemmin nimillä KehäVeho Espoo ja KehäVeho Vantaa tunnetaan jatkossa nimillä Veho Lommila ja Veho Ylästö. Samalla myös linja-automyynti siirtyy kokonaisuudessaan Ylästöön.

Ammattitaitoista myyntienergiaa

Santeri Rahko ja Antti Kaunismäki palvelevat pakettiautopuolen asiakkaita Veho Lommilan toimipisteessä. Monipuolisen autoalan kokemuksen kautta miehet räätälöivät asiakkaille sopivimmat kokonaispaketit tarkasti tehtäviin sopivasti.

Veho Lommilan kolme uutta myyntihenkilöä tuovat taloon nuorekasta myyntitehoa ja kattavasti kokemusta monipuolisista myyntitehtävistä. Antti Kaunismäki ja Santeri Rahko vahvistavat pakettiautomyyntiä ja Vesa Myllymäki kuorma-autopuolen myyntiä. Kaunismäki ja Rahko omaavat taustan ajoneuvovuokrauksen puolelta ja Myllymäki on kuorma-automyynnin lisäksi työskennellyt myös trukkien ja nostinten parissa. Kolmikko on nopeasti sisäistänyt Vehon korkeatasoisen sekä yksilöllisen asiakaspalvelun periaatteet ja erityisesti työskentelyn monipuolisuus on miellyttänyt kaikessa kiireydessäänkin.

Sekä pakettiautopuolen myyntipäällikkö Olli-Pekka Narvio että kuorma-autojen myyntipäällikkö Tapani Lamberg ovat tyytyväisiä uudistuksiin ja näkevät markkinatilanteet hyvin lupaavina. ”Pakettiautoissa tilauskanta on tälle vuodelle hyvällä mallilla ja tulemme haastamaan kärkikaksikon entistäkin tiukemmin. Vahvuutenamme on laaja pakettiautovalikoima, jota tukevat vahvasti esimerkiksi Sprinter-luokan suosio ja pikkubussien sekä inva-autojen hyvä menekki”, kertoo Narvio.

”Raskaalla puolella odotettujen lakien voimaantulo on selkeyttänyt tilannetta ja virkistänyt kauppaa rahtipuolella. Asiakkaat suunnittelevat hankintansa entistäkin tarkemmin ja Mercedes-Benzin laaja valikoima mahdollistaa yksilölliset ratkaisut jokaiseen hankintatilanteeseen. Uusi Actros onkin ottanut asemansa nopeasti ja se soveltuu loistavasti uusien asetusten mukaiseen liikenteeseen”, korostaa Lamberg.

Kokonaisuus hallussa

Vesa Myllymäki aloitti marraskuussa kuorma-automyynnin Veho Lommilassa. Alan kokenut ammattilainen hallitsee kokonaispalvelut ja osaa tarjota autoilijalle ratkaisut vuosiksi eteenpäin.

Hyötyajoneuvojen maailmassa pelkkä automyynti on vain osa toimintaa, sillä investointien mittavuuden vuoksi niin huolto-, varaosa-, takuu- ja muiden lisäpalvelujen täytyy toimia saumattomasti asiakkaiden toivomusten mukaan. Veholla tämä on sisäistetty tarkoin ja kaikkien osa-alueiden toimintaan on panostettu voimakkaasti. Tämä näkyy esimerkiksi huollon toiminnan nopeutena ja varaosien saatavuuden varmuutena.

Samanaikaisesti on lisätty myös lisäpalveluiden määrää, joista Fleetboard-telematiikkajärjestelmä ja CharterWay Rentin vuokrauspalvelut toimivat hyvinä esimerkkeinä Vehon asiakaspalvelun kattavuudesta. Vehotrucksin kokonaispalvelujen kautta asiakas saa ratkaisut esimerkiksi polttoainetaloudellisuuden kehittämiseen tai fleetin hallintaan, ja samalla asiakas voi olla varma oman toiminnan katkeamattomuudesta myös yllättävissä tilanteissa.

Lue seuraavaksi