Uutiset

Kuljetuskalusto

Niemi-Korpi Oy maahantuo Montracon-puoliperävaunuja

Montracon-perävaunujen maahantuonti sai alkunsa, kun eräs Niemi-Korpi Oy:n asiakas, jolla oli jo ennestään käytetty Montraconin puoliperävaunu halusi uuden perävaunun. Miika Niemi-Korpi lähti selvittämään asiaa ja päätyi Montraconin tehtaalle Irlantiin. Hetken kuluttua alkoikin sitten perävaunujen tuonti Suomeen ja tähän mennessä näitä perävaunuja on myyty jo kymmenkunta kappaletta vajaassa puolessa vuodessa.

Montraconin mallistoon kuuluvat kaikki yleiset puoliperävaunuversiot, kuten lämpötilasäädellyt, umpinaiset (myös kaksikerroksiset), avonaiset, konttialustat, kapellit, verhokapellit, kippaavat sekä bulkki- ja koneenkuljetusperävaunut

Suosituimmaksi Montracon-perävaunuksi Suomessa on osoittautunut hinta/laatu-suhteeltaan edullinen kolmiakselinen pokattu koneenkuljetusperävaunu. Tällä perävaunulla on korkeat akselipainot, nopeudesta riippuen 10,3–11,3 tonnia / akseli, jolloin kantavuuskin on hyvä.

Niemi-Korpi Oy:n myymään koneenkuljetusperävaunupakettiin kuuluvat 3-metriset hydrauliset rampit, levikepalat ja vetoteholtaan 7,5 tonnia oleva vinssi perävaunun keulassa, jolla saadaan tarvittaessa vetää koneet, jotka eivät liiku omin voimin, kyytiin. Montracon-perävaunuja myydään kaikissa Niemi-Korpi Oy:n toimipisteissä, mutta tällä hetkellä esittelyvaunut ovat Tampereella. Uusien Montracon-perävaunujen toimitusaika tehtaalta on viikosta kuukauteen.

Erilaiset vaihtolavat ovat olleet toinen uusi Niemi-Korpi Oy:n myyntiartikkeli viime syksystä lähtien. ”Erilaisia sora-, kone- ja roskalavoja on myyty tänä vuonna jo useita kymmeniä”, kertoi Miika Niemi-Korpi.

www.niemikorpioy.comwww.montracon.comMiika Nyrö

Lue seuraavaksi