Uutiset

Kuljetuskalusto

N Rent Oy luottaa kotimaisiin Dino-kuukulkijoihin

Dino 220XSE -kuukulkijan ominaisuudet ja laatu vakuuttivat henkilönostimia vuokraavan N Rent oy:n toimitusjohtajan Juha Riipin. Dino 220XSE on N Rentin uusin hankinta. Nostin vakuuttaa suorituskyvyllään sopien erinomaisesti N Rentin vuokrakonevalikoimaan. Erityisesti suuren 350 kilon korikuorman, ison työkorin ja laajan sivu-ulottuman yhdistelmä on juuri sitä mitä N Rentin asiakkaat nostimilta toimintavarmuuden ja helppokäyttöisyyden lisäksi haluavat.

Nostokonepalvelu oy:n osana toimiva N Rent oy vuokraa henkilönostimia Oulun ja Espoon toimipisteidensä kautta koko Suomeen. Yrityksen toiminta perustuu vahvasti erilaisten suurprojektien, kuten teollisuuden, kaivosten ja suurten rakennushankkeiden, henkilönostotarpeeseen vastaamiseen. Dinolift oy on suomalainen perheyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja myy korkealaatuisia Dino-henkilönostimia yli 40 vuoden kokemuksella eri käyttötarkoituksiin vuokraamoille ja loppukäyttäjille. Dino-henkilönostimella työskentely korkeuksissa on turvallista ja tehokasta.

Kotimaisuus oli Riipin tärkeä kriteeri Dino-investoinnissa. Miehellä on pitkä ura ja vahva kokemus henkilönostinvuokrauksesta. Dinoliftin julkaistessa ensimmäisen kuukulkijamallinsa Juha kiinnostui siitä heti. Hyvät kokemukset ja erinomainen palaute loppukäyttäjiltä ovat varmistaneet lisäinvestoinnit Dino-nostinkalustoon. Kaikki Dinot valmistetaan Loimaalla nykyaikaisessa tehtaassa. Valmistus Suomessa varmistaa sen, että tuotetuki ja jälkimarkkinointipalvelut ovat lähellä ja helposti saavutettavissa silloin, kun niitä tarvitaan.

”Kilpailu henkilönostin- ja vuokramarkkinoilla on kovaa. Pelkkä kotimaisuus ei riitä, mutta kun kokonaisuuteen yhdistetään 220XSE:n erinomaiset tekniset suoritusarvot ja osaava tuotetuki, niin valinta on ollut helppo”, Riipi sanoo.

Perusominaisuuksien lisäksi Dino 220XSE -mallia voidaan radio-ohjattuna käyttää 500 kilon materiaalinostoihin työkori irrotettuna. Toinen lisävaruste ja 220XSE:n erikoisominaisuus on tukijalat, joilla varmistetaan työskentely turvallisesti myös kaltevilla alustoilla ja epätasaisessa maastossa. Vakiona 220XSE sallii viiden asteen kallistumassa työskentelyn, tukijalkojen avulla työskentely on mahdollista jopa 12 asteen kaltevuudessa.

”On ollut hienoa työskennellä Juhan kaltaisen pitkän linjan vuokraamoammattilaisen kanssa. Juhalta saatu palaute ja tuotteen kehittämisideat ovat olleet tärkeitä meille valmistajana”, myyntipäällikkö Matti Boman Dinoliftiltä sanoo

Lue seuraavaksi