Uutiset

Kuljetuskalusto

Muutoksia Vehon hyötyajoneuvoverkostossa

Vehon hyötyajoneuvojen verkosto organisoituu myynnin ja huollon osalta kolmeen maantieteelliseen alueeseen: Etelä-Suomi, Keski-Suomi ja Pohjois-Suomi.

”Haluamme Vehona tarjota asiakkaillemme turvallisten ja kokonaistaloudellisten ajoneuvojen lisäksi myös ammattimaisen ja hyvän asiakaskokemuksen. Hyvä asiakaskokemus syntyy monesta pienestä palasesta ja näitä pieniä asioita haluamme kehittää jatkossa entistä dedikoituneemmin”, kertoo Vehon kuorma- ja linja-autoliiketoiminnan johtaja Rami Keinänen.

Seuraavat muutokset astuivat voimaan 1.8.:

Etelä-Suomen aluemyyntijohtajaksi on nimitetty Mika Liljeström, jonka vastuualueeseen kuuluvat Lommilan, Ylästön, Pirkkalan, Liedon ja Porin toimipisteet.

Keski-Suomen aluemyyntijohtajaksi on nimitetty Juha-Pekka Kovanen, jonka vastuualueeseen kuuluvat Lappeenrannan, Lahden, Jyväskylän, Kouvolan ja Kuopion toimipisteet.

Myyntijohtaja Antti Langinkosken vastuulla on Pohjois-Suomen myyntialue, johon kuuluvat Rovaniemen, Oulun, Kokkolan, Seinäjoen ja Vaasan toimipisteet. Langinkoski on vastannut aikaisemmin käytettyjen kuorma-autojen ketjuohjauksesta sekä CharterWay Rent vuokraustoiminnasta ja näiden vetovastuu säilyy edelleen Langinkoskella.

Etelä-Suomen aluehuoltojohtajaksi on nimitetty Jussi Jalonen, jonka vastuualueeseen kuuluvat huollon liiketoiminta pääkaupunkiseudulla, Liedossa, Salossa, Raaseporissa ja Porissa.

Keski-Suomen aluehuoltojohtajaksi on nimitetty Kasperi Koistinen, joka vastaa huollon liiketoiminnasta Lahdessa, Kouvolassa, Pirkkalassa, Jyväskylässä ja Kuopiossa.

Pohjois-Suomen aluehuoltojohtajaksi on nimitetty Kimmo Heikkinen, jonka vastuulla on huollon liiketoiminta Kokkolassa, Oulussa, Rovaniemellä ja Seinäjoella.

Huoltopäälliköt Juho Karesola, Jukka-Pekka Saukko, Marko Ahtonen ja Aki Takaluoma raportoivat Kimmo Heikkiselle.

Lue seuraavaksi