Uutiset

Kuljetuskalusto

Molkentin Oy:n liiketoiminta siirtyy E. Helaakoski Oy:lle


Artikkelikuva: Jarmo Helaakoski (vas.) ja Antti Molkentin kättelevät kaupan.


E. Helaakoski Oy on tiistaina 30.8.2022 toteuttanut liiketoimintakaupan, joka on astunut voimaan 31.8.2022. Kaupan kohteena on Imatralaisen Molkentin Oy:n nosturiliiketoiminta kalustoineen. Molkentin Oy on pitkän historian omaava imatralainen perheyritys, joka on toiminut alalla jo vuosikymmenien ajan.

Yrityskaupan myötä E. Helaakoski Oy:n kalustoon siirtyvät seuraavat koneet:

  • Ajoneuvonosturi Demag AC 80-1
  • Volvo FM12 Hiab 800XS kappaletavaranosturilla
  • Mercedes Benz Arocs Palfinger PK22002 kappaletavaranosturilla ja vaihtolavalaitteilla
  • Volvo FH Palfinger PK135.002 kappaletavaranosturilla

Lisäksi kaupan yhteydessä E. Helaakoskelle siirtyy Imatran Stora Enson Kaukopään alueella sijaitsevan palvelukeskuksen rakennukset. Molkentinin kaksi kuljettajaa siirtyvät uuden omistajan palvelukseen, ja yhtiön toimitusjohtaja Antti Molkentin toimii roolissaan siirtymäkauden ajan, ja yhteistyötä on tarkoitus jatkaa myös siirtymävaiheen jälkeen.

”Kiitämme Anttia luottamuksesta, on todella hienoa saada jälleen yksi arvopohjaltaan samankaltainen, perinteikäs perheyritys osaksi yhtiötämme. Jatkamme Molkentin Oy:n toimintaa Imatralla ja palvelemme jatkossakin asiakkaita myös Kaukopäästä käsin entistä laajemmalla kalustolla”, sanoo toimitusjohtaja Jarmo Helaakoski.

”Tämän liiketoimintakaupan tavoitteena on jälleen kerran vahvistaa Kaakkois-Suomen toimintojamme ja parantaa alueen palvelutasoa. Tämäkin liiketoimintakauppa on osa yrityksemme kasvusuunnitelmaa, ja se vahvistaa markkina-asemaamme niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.”Lue seuraavaksi