Uutiset

Kuljetuskalusto

Mika Wiljanen energiayhtiö Gasumin uudeksi toimitusjohtajaksi

Energiayhtiö Gasumin hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Mika Wiljasen (s. 1965). Wiljanen aloittaa uudessa tehtävässään 1.3.2022.

Mika Wiljanen on toiminut energiayhtiö St1 Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2010 lähtien, jonka aikana hän on vienyt yhtiötä määrätietoisesti kohti uusiutuvia energiaratkaisuja. Hän on samalla toiminut St1:ssä myös muissa pohjoismaisissa johtotehtävissä kuten mm. St1 Norge AS:n sekä St1 Finance Oy:n toimitusjohtajana. Lisäksi hänellä on pitkä kokemus kansainvälisistä johtotehtävistä energia-alalla mm. Shellistä.

”Mikan pitkä ja kansainvälinen ura sekä vahvat näytöt yhtiöiden kehittämisestä eri markkina-alueilla vakuuttivat hallituksen siitä, että hän on oikea henkilö viemään Gasumin strategiaa eteenpäin. Tulevaisuudessa Gasumin tavoitteena on vastata kaasun ja biokaasun kysynnän kasvuun teollisuudessa, merenkulussa ja liikenteessä ja tarjota asiakkaillemme ratkaisuja ilmastovaikutusten pienentämiseen”, sanoo Gasumin hallituksen puheenjohtaja Elina Engman.

”Olen innoissani mahdollisuudesta päästä rakentamaan Gasumin seuraavaa vaihetta yhdessä yhtiön sitoutuneen ja ammattitaitoisen henkilöstön kanssa. Vähäpäästöisten energiaratkaisujen tarve vain korostuu ja Gasum on yhtiönä hyvin asemoitunut tulevaisuutta ajatellen”, sanoo Mika Wiljanen.

Lue seuraavaksi