Uutiset

Kuljetuskalusto

Mika Tanhuanpää Scandinavian Crane Trucksille

Mika Tanhuanpää

Raskaisiin nosturiautoihin erikoistunut lietolainen Scandinavian Crane Trucks vahvisti myyntitiimiään vahvan kokemuksen kuorma-autokaupasta omaavalla Mika Tanhuanpäällä. Uusi myyntipäällikkö Mika Tanhuanpää on tuttu mies kuorma-autopuolen myynnissä.

”Kuorma-autoa tuli ajettua aikanaan kymmenen vuoden ajan, joten laitteet ovat tuttuja. Työhistoriaa kuorma-automyynnistä on kahdesta suuresta Varsinais-Suomen kuorma-autoliikkeestä yhteensä lähes kahdeksan vuoden ajalta, ja ennen tänne siirtymistä työskentelin raskaan kaluston välitysmyyntiin erikoistuneessa alan johtavassa yrityksessä”, listaa Tanhuanpää.

Alkuvuodesta Scandinavian Crane Trucksilla aloittanut Tanhuanpää lähti innolla uuteen pestiin.

”Hyvät on fiilikset. Yritys ja sen perustaja Mikko Seppälä olivat minulle tuttuja jo ennestään, ja kun mahdollisuus tähän tuli, en epäröinyt. Scandinavian Crane Trucksilla on hyvä maine raskaiden nosturiautojen erikoisosaajana ja yhdessä lähdemme hakemaan toiminnalle kasvua. Mikko on todella kova jätkä nosturitouhuissa ja häneltä on hieno oppia itsekin alasta lisää. Oma tittelini on myyntipäällikkö, mutta tykkään touhuta ja olla aktiivinen, joten enemmän voidaan puhua jokapaikan höylästä”, toteaa Tanhuanpää.

Uutta oppimaan

Vaikka Mika on kuorma-autojen kanssa touhunnut pitkään ja myynytkin jonkin verran nosturiautoja, on tämä silti hänelle uusi ala.

”Nyt lähdetään myymään oikeita, isoja nosturiautoja ja tulee paljon uutta opittua koko ajan. Täällä korostuu asiakasräätälöidyn tuotteen osaaminen, sillä tässä suunnitellaan aina koko paketti alustasta, lavoihin ja nosturiin. Pyrkimyksenä aina löytää asiakkaalle se tuottavin ja paras vaihtoehto.”

Scandinavian Crane Trucks on tunnettu erittäin laadukkaista tuotteista ja kaikki tehdään asiakasräätälöitynä Turun kupeessa Liedossa.

”Kaikki tehdään kunnolla heti ensikontaktista lähtien. Asiakkaan kanssa yhdessä kartoitetaan tarve ja suunnitellaan paras paketti. Meillä on töissä kaksi CAD/3D-suunnittelijapiirtäjää, joiden avulla ideaa lähdetään toteuttamaan ja mallintamaan. Autojen rakentaminen tehdään täällä omassa hallissamme, joten kaikki langat ovat omissa käsissämme, ja voimme taata haluamamme laadun ja lopputuloksen”, Tanhuanpää kertoo.

Asiakaskuntana rautaisia ammattilaisia

Nosturiautoissa asiakaskunta on hyvin valveutunutta.

”Raskailla nosturiautoilla töitä tekevät ovat rautaisia ammattilaisia, jotka jo uuden kaluston hankintavaiheessa tietävät hyvin tarkkaankin mitä haluavat. Tällä alalla myyjänä oppii paljon joka päivä myös asiakkailta, meidän tehtävämme on tuottaa heille avaimet käteen -paketti suoraan töihin. Tilaamalla meiltä asiakasräätälöidyn paketin, toteutuu tärkein asia eli laitteet työtarpeen mukaan. Ei tarvitse tehdä liikaa kompromisseja.”

Täyden palvelun talo Liedossa

Scandinavian Crane Trucks sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Avantin teollisuusalueella Turun ohitustien varrella.

”Avanti on raskaan kaluston keskittymä ja tänne on todella helppo tulla isommallakin kalustolla. Toimipisteestämme löytyy nosturiasiakkaalle hyvin kattavasti kaikki. Tarjolla on uusien myynnin lisäksi käytettyä kalustoa, vaihtolavoja, nosturiapuvälineitä sekä tietysti SCT Servicen tarjoamat kattavat huolto- ja korjauspalvelut nostureille. Täällä hoituu niin nosturien korjaukset, kympitykset sekä erinäköiset päällirakenteiden asennukset ammattitaidolla”, Mika Tanhuanpää sanoo.

Uusien nosturiautojen lisäksi hyville käytetyille on aina kysyntää. Hänen mukaansa isohkoille nosturiautoille on hyvät markkinat meillä ja maailmalla.

”Yksi vahvuuksistamme on hyvät kontaktit ulkomaille, ja käytettyjen liikkuvuus on hyvää. Meillä on sekä omaa että asiakkaan lukuun myytävää vaihtokalustoa pihassa. Teemme kaikille autoille kriteeriemme mukaiset perusfiksaukset ja tarkistukset. Kannattaa ehdottomasti vierailla kotisivuillamme, jos on haussa joku tietty nosturiautomalli. Ellei listoilla ole juuri etsimääsi kalustoa, kannattaa aina soittaa ja kysyä, tiedossamme voi olla haluamasi auto tai nosturi”, vinkkaa Tanhuanpää lopuksi.Lue seuraavaksi