Uutiset

Kuljetuskalusto

Mercedes-perhe kasvaa Antos-jakeluautolla

Mercedes-Benz Antos on ensimmäinen kuorma-autojen mallisarja, joka on suunniteltu nimenomaan monipuolisiin jakelutehtäviin. Uusi Antos antaa kuljetusliikkeille ja kuljettajille lupauksen helposta käsiteltävyydestä ja erinomaisesta taloudellisuudesta. Auton muotoilu ja suunnittelu on tuttua uudesta Actroksesta, joskin ohjaamon ominaisvaatimukset antavat autolle persoonallisen ilmeen. Mallistoon kuuluvat lyhyet ja keskipitkät ohjaamot ovat suunniteltu jakelutehtävien vaatimusten mukaisesti, jolloin helppoon kuljettavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Antos on varustettu täysin uusilla Euro 6 –moottoreilla, joista on tarjolla kolmetoista tehovaihtoehtoa 175 kilowatista (238 hv) 375 kilowattiin (510 hv) saakka. Uusi Antos voidaan varustaa tasakuorma-autoksi tai puoliperävaununvetoon. Ajokin käyttötehtävän mukaista varustelua helpottaa laaja, 67 vaihtoehtoa sisältävä akselivälitarjonta 2650 millin ja 6700 millin välillä. Vaihteistona on aina automatisoitu PowerShift -vaihteisto.

Sekä uuden Actroksen, että Antoksen laajan mallisarjan lisäksi molemmista autoista on toteutettavissa myös erikoismalleja kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin. Loader -versiossa kantavuus on viety äärimmilleen ja Volumer -versiossa taasen on matalan runkorakenteen ja painopisteen ansiosta enemmän kuutioita kevyemmän kuorman tarpeisiin.

Lue seuraavaksi