Uutiset

Kuljetuskalusto

Mars Mansen Mörinöille!

Mansen Mörinät käynnistyvät huomenna perjantaina klo 9 ja jatkuvat lauantai-iltapäivään klo 15 asti. Tapahtumassa on mukana kaikkiaan 50 järjestäjäyritystä kumppaneineen, ja esillä on kaikkiaan arviolta yli 200 alan toimijaa tuotteineen ja palveluineen.

Järjestäjäyritysten pihat ja asiakastilat ovat alkuviikon aikana viritetty odottamaan tapahtumakävijöitä. Samalla esiteltävät koneet, kuorma-autot ja muut laitteet ovat järjestetty näyttävästi esille. Tarjouksia, uutuuksia ja tarjoilua löytyy varmasti kaikkeen makuun.

Mörinöiden tarjontaan kannattaa ehdottomasti varata aikaa vähintään yksi kokonainen päivä. Useat kiertävät tapahtumassa molempina kahtena tapahtumapäivänä.

Tapahtuman tarkemmat tiedot löytyvät verkkosivuilta osoitteesta mansenmorinat.fi. Seuraa myös tapahtuman ja Konepörssin sosiaalisen median päivityksiä tapahtumaviikolla. Viimeisimmät tapahtumatiedot ja bussikyytien reitit ja pysäkit kannattaa tarkistaa tapahtuman verkkosivuilta.

Mansen Mörinät järjestetään nyt 20:nen kerran. Ensimmäisen kerran Mansen Mörinät pidettiin vuonna 2002. Silloin 11 ennakkoluulotonta konealan yritystä yhdistivät voimansa ja järjestivät tapahtuman. Vuosina 2020 ja 2021 tapahtumaa ei järjestetty.

Noudata pysäköinnissä järjestäjäyritysten ohjeita
Arvoisa Mansen Mörinät tapahtumakävijä. Pysäköi liikennesääntöjen mukaisesti ja järjestäjäyritysten ohjeistamille alueille. Älä pysäköi ilman lupaa sellaisten yritysten piha-alueille, jotka eivät kuulu tapahtumajärjestäjiin. Kiitos.

Tervetuloa Mansen Mörinöille!

Lue seuraavaksi