Uutiset

Kuljetuskalusto

Maatori Oy on ostanut Naantalin Autokeskus Oy:n

Yrityskauppa tukee Maatorin kasvua ja laajentumista kuorma-autokaupan puolella Varsinais-Suomessa.
10.3. päivätyllä kaupalla Maatori Oy on ostanut Naantalin Autokeskus Oy:n koko osakekannan.

Kaupan myötä koko Naantalin Autokeskuksen liiketoiminta siirtyy Maatorin toiminnan alle.
Naantalin Autokeskuksen pitkän ja maineikkaan historian luonut kuorma-autoalan konkari Lasse Kukila siirtyy myös toimimaan Maatorin konseptin alle.

”Meille oli helppo päätös ostaa Naantalin Autokeskus. Lasse on alan huippuammattilainen ja Naantalin Autokeskus on hyvä ja tunnettu toimija koko maassa, mutta erityisesti Turun seudulla”, kertoo Maatorin Mika Kähäri.

”Maatori on viime vuosina kasvanut merkittävästi myös kuorma-autopuolen kaupassa ja siksi tätä kauppaa ei tarvinnut pitkää miettiä. Olemme erittäin tyytyväisiä, että Lassen kanssa päästiin kauppoihin. Me uskomme, että kaupan rakenne ja kaluston hallinta muuttuu ja on jo muuttunut pysyvästi.
Asiakaslähtöinen toimintapa, jolla Lasse on Naantalin Autokeskusta vienyt eteenpäin, on myös Maatori Oy:n tärkeimpiä periaatteita. Tästä on hyvä jatkaa”, lisää Mika Kähäri.

Naantalin Autokeskus oy on toiminut 30 vuotta Turun seudulla. Toimipiste sijaitsee osoitteessa Hitsarinkatu 5, Turku.
Yritys myy ja välittää kuorma-autokalustoa koko Suomeen. Toiminnan kulmakiviä on ollut kaupan läpinäkyvyys, rehellisyys sekä palveluhalukkuus.

Maatori Oy on suuri konevälitykseen erikoistunut yritys. Maatori rahoittaa, välittää ja myy yli 1000 kohdetta vuodessa. Liikevaihto kuluvalla tilikaudella on yli 28 miljoonaa euroa. Myyntikonttorit sijaitsevat Rovaniemellä, Tampereella, Helsingissä, Turussa, Jyväkylässä ja Kuopiossa.

Lue seuraavaksi