Uutiset

Kuljetuskalusto

Maantec avasi uuden myymälän

Maantec Oy avasi uuden myymälätilan Tuusulan Teollisuustiellä. Myymälä siirtyi uuteen siipeen tutussa toimipisteessä Hyrylässä. Avajaiskahvilla toimitusjohtaja Jan Lindqvist valotti palvelun laajentumista. Maantecin myymälän kautta saatavien varaosien saatavuus on yhtiön myymien tuotteiden jälkimarkkinoinnin kannalta olennaista. Tarvike- ja varaosamyynti palvelee samalla myös lähiseudun korjaamoja.

Maantec Oy:n Tuomas Huurtola on tyytyväinen uuteen myymälätilaan. Se helpottaa palvelua.

Kahvittelun ohella Maantecin kappaletavaranostureiden myynnistä ja takuuasioista vastaava Tuomas Huurtola sanoi uusitun myymälän olevan vain pieni näkyvä osa varaosapalvelusta.

”Täällä takana varastossa on erilaisia tarvikkeita, osia ja osakokonaisuuksia radio-ohjausjärjestelmiin, hydrauliikan sovelluksiin, kappaletavaranostureihin sekä muihin päällirakenteisiin yhteensä jopa 25 000 nimikettä. Varaosat esimerkiksi Effer-nostureihin löytyvät kattavasti. Haluamme oikeasti pitää asiakkaan tuottavassa nostotyössä. Ei ole kenenkään etu, että joku odottaa varaosien hakua”, taustoittaa Tuomas Huurtola varaston nimikkeiden suurta määrää.

”Effer nosturivalmistajana käyttää monessa eri mallissa samoja komponentteja. Esimerkiksi Danfossin hydrauliikan ohjauslohkot ja sähköiset ohjausjärjestelmät käyvät mallien kokoluokasta riippumatta ristiin. Tarvittaessa samanlaisen Danfossin komponentin voi lainata suoraan vaikka tuosta naapuripihalla pyörivän traktorin hydrauliikkajärjestelmästä. Meiltä itseltämme toki löytyy Danfossin komponentteja kattavasti”, kertoo puolestaan Jan Lindqvist italialaisvalmistaja Efferin käyttämistä osista. Janin mukaan tulevaisuudessa diagnostiikan merkitys nosturihuollossa kasvaa. Silloin on valmistajalle ja käyttäjälle etu käyttää mahdollisimman standardeja ratkaisuja.

Myymälästä löytyy varaosia ja apuvälineitä

Nostotöissä tärkeitä apuvälineitä kuten erilaisia ketjuja, liinoja, koukkuja tai vantteja löytyy Maantecin myymälän tarjonnasta. Apuvälineitä uusitaan usein samalla, kun

Kappaletavaranostureiden kauko-ohjainlaitteen saa mukaansa myymälästä.

Maantec hoitaa palveluna asiakkaan nosturin määräaikaistarkastuksen. Myös työkaluja myymälästä löytyy. Hyllyssä on muun muassa harvinaisen isokokoinen 90 millimetrin haarukkakiintoavain. Tuomas Huurtola toteaa osan myymälän tuotteista päätyvän myös Maantecin omaan käyttöön.

”Toimimme kahdessa pisteessä täällä Tuusulassa. Jos toimipisteestämme vain valoa näkyy, voi koettaa onneaan ja koputtaa oveen avuntarpeen yllättäessä. Olemme virallisesti auki maanantaista perjantaihin kello 7–17 välillä – tai sitten sopimuksen mukaan”, naurahtaa Tuomas. Myymälän avajaisiin toi kiinteistön omistusta edustava Raimo Stenvall pienen lahjan. Maantecin Jan Lindqvist myhäili Stenvallin kanssa kilpaa tyytyväisyyttä uudesta myymälästä.

Verkossa

http://maantec.fi/

http://maantec.fi/effer/

Lue seuraavaksi