Uutiset

Kuljetuskalusto

Laurinaho laajentaa toimintaa

Tommi Laurinaho esittelee tulevia toimitiloja, tarkemmin sanoen ensimmäistä osaa niistä. ”Tässä on tilaa 900 neliömetriä, eli reilusti enemmän kuin nykyisissä 600 neliömetrin tiloissamme. Hankimme koko rakennuksen ja siinä on tilaa kaikkiaan sosiaali- ja toimistotiloineen 3 400 neliömetriä. Tämän nyt varusteltavan osan lisäksi seinän takaa tulee toinen tätä isompi osa, mutta siellä ovat vielä edelliset vuokralaiset kuukauden verran.”

”Uusien tilojen myötä saamme erillisen esikäsittelytilan, pystymme varastoimaan sisätiloissa materiaaleja, saamme erilliset maalaus- ja hiekkapuhallustilat sekä tuotannolle väljät tilat. Teemme lisäksi erilaista alihankintaa esimerkiksi alumiinista sekä muun muassa murskauslaitosten kuljettimia, joiden tuotanto tarvitsee paljon tilaa. Tänne nyt varustelussa olevaan tilaan tulee kaksi siltanosturia, jotka kulkevat koko 70 metriä pitkän hallin koko matkalla.”

Laurinaho kertoo, että myös piha-alueeseen panostetaan. ”Tuosta pihalta kaivetaan ja louhitaan huomattava määrä materiaalia pois ja siihen rakennetaan reilunkokoinen piha-alue.”

Nosturiasennukset

Monipuolisia päällirakenneratkaisuja on Laurinaholla kehitetty edelleen ja erilaisia lisälaiteasennuksia on tehty moniin tarpeisiin, kuten vaihtolavalaitteita sekä pieniä ja keskisuuria nostureita. Luonnollinen seuraava askel on suurten nostureiden asennukset. Pihalla oli jo odottamassa 33,5 metrin etäisyydeltä yli 700 kg nostava Effer 955/8S alustan saapumista. ”Meille on tulossa tänä vuonna ainakin vielä toinen tällainen iso nosturiasennus”, kertoo Laurinaho.

Juha Kuusjärvi

Lue seuraavaksi