Uutiset

Kuljetuskalusto

Kuorma-autokyytiä kansanedustajille

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry jäsenineen tarjoaa uuden eduskunnan kansanedustajille kuljetukset työpaikalleen syysistuntokauden avauspäivänä 4.9. Kuljetusten määränpää Helsingissä on eduskuntatalo, mutta kuljetus voi suuntautua myös esimerkiksi kansanedustajan kotimaakunnassa sopivaan kohteeseen. Kuljetuksen aikana on tilaisuus keskustella ja tutustua kuljetusalaan lähemmin kuin neuvottelupöytien ääressä.

Kansanedustaja Katja Taimela ja kummiyrittaja Ralf Hellsberg

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry jäsenineen tarjoaa uuden eduskunnan kansanedustajille kuljetukset työpaikalleen syysistuntokauden avauspäivänä 4.9. Kuljetusten määränpää Helsingissä on eduskuntatalo, mutta kuljetus voi suuntautua myös esimerkiksi kansanedustajan kotimaakunnassa sopivaan kohteeseen.

Kuljetuksista vastaavat SKAL ry:n kummiyrittäjät verkostoineen. Jokaiselle kansanedustajalle nimetään tämän halutessa kummiyrittäjä, jolta saa tietoa lainsäädännön vaikutuksista kuljetusalaan. Matkan aikana on tilaisuus keskustella ja tutustua kuljetusalaan lähemmin kuin neuvottelupöytien ääressä.

Kuljetusten järjestelyistä vastaa SKAL yhdessä jäsenyhdistystensä sekä kummiyrittäjien kanssa. SKAL pyrkii järjestämään kuljetuksen jokaiselle kiinnostuneelle kansanedustajalle.

Kuljetuksia on eduskuntatalolla vastaanottamassa SKAL:n toimitusjohtaja Iiro Lehtonen tiimeineen noin klo 7.30 ja 14 välisen ajan. Median edustajat ovat tervetulleita paikalle kuvaamaan ja haastattelemaan.

Kansanedustajien kuljetukset näkyvät eduskuntatalon edustalla. Kuljetuksille on asianmukaiset luvat Helsingin kaupungilta ja eduskunnasta.

Lue seuraavaksi