Uutiset

Kuljetuskalusto

Kuljetuslenkki Oy ajaa Renaultilla

Renault Trucks

Hyvinkääläiselle Kuljetuslenkki Oy:lle luovutettiin syyskuussa Järvenpään seudun jakeluajoon uusi Renault Trucks T380.

”Renault Trucks on osoittautunut kestäväksi, luotettavaksi, ajettavuudeltaan vakaaksi ja polttoainetaloudeltaan hyväksi. Käytännöllinen ja tilava ohjaamo tarjoaa myös hyvän näkyvyyden ulospäin, mikä on tärkeä turvallisuustekijä”, summaa yrittäjä Jari Saarinen valintaan vaikuttaneita tekijöitä.

Kuljetuslenkki Oy on vuonna 1989 perustettu ja 18 henkilöä työllistävä perheyritys, joka on keskittynyt panimoalan kuljetuksiin Lahdesta käsin Uudellamaalla oleviin piireihin. Kappaletavaran lähijakelua Kuljetuslenkki tekee yli kymmenellä autolla Hollolasta, Vantaalta ja Helsingistä. Kuljetuslenkki hoitaa myös kuluttajajakelua, elintarvikekuljetuksia kylmäkoneautoilla sekä erilaisia lähikuljetuksia.

”Uusimme kalustoa jatkuvasti kuljetusten tarpeiden mukaisesti ja huomioimme ympäristöasiat valintoja tehdessämme”, kertoo yrittäjä Saarinen täysilmajousitetun ajokin ominaisuuksia esitellessään. Nyt luovutetun auton päällirakenteena oli Fokorin valmistama eristetty kori Mikuni-lämmittimellä ja Dhollandia-takalaitanostimella.

Lue seuraavaksi