Uutiset

Kuljetuskalusto

Kokonaisratkaisuja Laurinaholta

Parkanolainen Laurinaho-Yhtiöt tekee monipuolisesti erilaisia päällirakenneratkaisuja. ”Tarkoituksemme on tulla tarjoamaan entistä vahvemmin valmiita kokonaisuuksia”, kertoo Tommi Laurinaho tulevaisuuden suunnitelmista. Tähänkin asti ja nytkin on mahdollista tilata Avaimet käteen -periaattella kokonaisuuksia Laurinaholta, mutta jatkossa entistä selvemmin.

”Olemme nyt tehneen monenlaisia ratkaisuita, niin puuautoja, sorakasetteja, jatkettavia kärryjä ja muita. Jokusia olemme tehneet niin, että asiakas on tuonut alustan pihaan ja hakenut valmiin auton pois. Yhdessä paikassa kokonaisratkaisuna tekemisessä on etuna asiointi yhden kumppanin kanssa. Kun kaikki on tehty samassa paikassa, on kokonaisuuden yhteensovittaminen mutkattomampaa.”

”Olemme nyt kartoittamassa sopivaa yhteistyökumppanistoa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme hinta-laatusuhteelta erinomaisia tuotteita”, mainitsee Laurinaho.

Esimerkkinä Laurinahon päällirakennetyöstä on MAN-alustalle rakennettu verkonrakennusauto. Muun muassa tällaisia kokonaisuuksia Laurinaholta pyritään tarjoamaan asiakkaille.

Laurinahon tuotannosta tulee liikenteeseen monipuolista kalustoa. Esimerkiksi tänä vuonna valmistui ensimmäinen B-linkki, joka oli nähtävänä myös Power Truck Showssa Alahärmässä.

Lue seuraavaksi