Uutiset

Kuljetuskalusto

Knapenin kävelevälattiaiset Salolta

Hollantilainen Knapen Trailers tunnetaan maailmalla korkeasta laadustaan ja perävaunujen toimintavarmuudesta. Taustalla on vankka kokemus kävelevälattiaisista ratkaisuista, sillä Knapen Trailers on erikoistunut kävelevälattiaisten perävaunujen ja kuormakorien valmistukseen jo vuodesta 1984 lähtien. Tuotteet Knapen Trailers suunnittelee ja valmistaa asiakkaille räätälintyönä.

Valmiita toimivia erikoisratkaisuja Knapenilla on paljon, joista mainittakoon takaovien lukitukset, kokosivuaukeavat ratkaisut sekä radio-ohjattavat kääntyvät akselit. Erityisesti hakkeen ja turpeen kuljetuksissa Knapen on erittäin hyvän vaunun maineessa. Kävelevälattia on myös monipuolinen, sillä kulkee myös erilaiset kappaletavarat jne.

”Ensimmäisen kävelevälattiaisen perävaunun toin Suomeen 1990-luvun alussa Laukaan Rahtiautoille ja se sattui olemaan juuri Knapen. Nyt tarjoamme suomalaisille asiakkaille koko Knapenin laajan ja laadukkaan tuotevalikoiman”, sanoo Salo-Machineryn Pertti Salo.

Kävelevä lattiarakenne on toimintavarma ja kestävä rakenneratkaisu. ”Riittävän tehokkaalla hydraulipumpulla päästään samaan nopeuteen kuin ketjupurkavassa rakenteessa, mutta kävelevä lattia on rakenteeltaan ketjupurkavaa kestävämpi ja kevyempi. Ja Knapenin vaunuissa ei tarvitse rullailla jäisiä ja likaisia kuormapeittoja vaan kuormapeitteet toimivat hydraulisesti tai pneumaattisesti”, huomauttaa Salo.

”Lokakuussa tulee kolme erikoisvarusteltua Knapen-puoliperävaunua Suomeen, asiakkaat voivat ottaa yhteyttä meihin kärryjen esittelyä ja koeajoa varten”, vinkkaa Salo.

JK

Lue seuraavaksi