Uutiset

Kuljetuskalusto

Kempowerista Scanian virallinen DC-pikalataustoimittaja maailmanlaajuisesti

Kempower-latausasema

Scania ja Kempower ovat allekirjoittaneet raamisopimuksen, jonka pohjalta Kempowerista tulee Scanian ja sen tytäryhtiöiden virallinen DC-pikalatauslaitetoimittaja maailmanlaajuisesti. Sopimus mahdollistaa Kempowerin DC -pikalatausteknologian ja -ratkaisujen tarjoamisen sekä Scanian omalle verkostolle, että Scanian asiakkaille.

“Olemme iloisia saadessamme palvella Scanian ja sen tytäryhtiöiden sähköbussi- ja sähkökuorma-autoverkostoa maailmanlaajuisesti. Yhteistyö Scanian kanssa on Kempowerille merkittävä raskaiden ajoneuvojen latausmarkkinoilla. Odotamme innolla mahdollisuutta viedä kehitystä eteenpäin kohti päästötöntä logistiikkaa ja kuljetusta”, sanoo Kempowerin toimitusjohtaja Tomi Ristimäki.

Tammikuussa julkistettu Strängnäsin sähköbussivarikko Ruotsissa on yksi ensimmäisistä Scanian ja Kempowerin välisistä yhteistyöprojekteista. Kempower toimittaa Strängnäsiin latausinfran, sisältäen Kempower C-Series- ja S-Series-pikalatausratkaisut ja Kempower ChargEye Depot Master -sovelluksen.Lue seuraavaksi