Uutiset

Kuljetuskalusto

Joab HookMaster uudistuu

Joab HookMaster-vaihtolavalaite

Ruotsalaisen Joabin tuotevalikoimaan kuuluva HookMaster -vaihtolavalaite tarjoaa monia ominaisuuksia, jotka täydentävät perinteistä koukkulaitetta. HookMasterin rakenteen ansiosta lavojen käsittely onnistuu myös matalissa tiloissa ja laitteen matala, 178 millin kokonaiskorkeus on etu varsinkin koneiden ja muiden korkeiden kappaleiden kuljetuksissa. Valinnaisvarusteena saatavan 93 asteen kippauskulman ansiosta HookMasterilla voidaan pystyttää esimerkiksi siiloja.

Vastikään tehdyn päivityksen myötä HookMaster on saanut lukuisia uusia, käytettävyyttä ja turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia. Muun muassa lukituksen kerrotaan uudistuneen kokonaan, mikä on tuonut mukanaan paremman turvallisuuden ja alhaisemmat huoltokulut. Päivitetty sähköjärjestelmä antaa mahdollisuuden ohjausjärjestelmän päivittämiseen ja uuden hydrauliikkajärjestelmän ansiosta polttoainetalous on saatu aiempaa alhaisemmalle tasolle. Valmistajan mukaan uudelleen suunniteltu kelkka ja apurunko tuovat mukanaan aiempaa tukevamman ja kestävämmän rakenteen.

Uuden sukupolven HookMaster-vaihtolavalaitteen toimitukset käynnistyvät tulevan syksyn aikana. Valikoimaan kuuluu 17-, 20- ja 25 tonnin laitteet.

Lue seuraavaksi