Uutiset

Kuljetuskalusto

JOAB Hillend-etulastaajien edustajaksi Pohjoismaissa

Hillend-etulastaaja

Aiemmin Heil-nimellä tunnettujen Hillend-merkkisten edestä lastaavien jäteautojen edustus Pohjoismaissa siirtyy Joabille. Joab ottaa nyt vastuun kaikkien Farid- ja Hillend-tuotteiden myynnistä ja jälkimarkkinointitoimista, ja saa näin entistä laajemman tuotevalikoiman kierrätyskuljetuksiin tarjottavaksi asiakkailleen.

Hillend etulastaaja
Hillend-etulastaajat tunnettiin aiemmin Heil-merkkisinä

Farid European Group on yksi Euroopan suurimmista jätehuoltolaitteiden valmistajista, jonka tuotteita ovat sivu- ja takalastaajat, pienet jäteautot sekä astiapesulaitteet. Yritysryhmään kuuluva Hillend Engineering on puolestaan tunnettu Euro Half Pack -etulastaajastaan, joka on markkinajohtaja Euroopassa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 140 miljoona euroa.

”Olemme ylpeitä, että meidät on valittu Faridin ja Hillendin tuotteiden edustajaksi Pohjoismaissa. Faridin kanssa olemme yhteistyössä varmistaneet toimintojen sujuvan siirtymisen nykyiseltä edustajalta. Asiakkaille on nyt tarjolla kattava huoltoverkostomme, ja olemme varmoja, että voimme vahvistaa myyntiä ja tukea Farid-Groupin tuotteille. Odotamme innolla läheistä yhteistyötä nykyisten ja uusien asiakkaidemme kanssa”, sanoo Joabin toimitusjohtaja Peter Olsson.

Lue myös: JOAB laajentaa liiketoimintaa Suomessa

Lue seuraavaksi