Uutiset

Kuljetuskalusto

Ivecon korjaamotoiminnot Espoossa uudelle toimijalle

Iveco Espoo

PLC Truck Service Oy on solminut vuokrasopimuksen Espoon Koskelossa, osoitteessa Kiilaniityntie 10, sijaitsevasta kiinteistöstä ja perustaa Ivecon mäkenä tunnettuun paikkaan uuden korjaamon.

Ilya Patruhin (vas.) ja Tuomas Virén

Kiinteistö tullaan päivittämään nykyaikaiseksi niin korjaamon, toimistotilojen, rakennuksen ulkoasun kuin talotekniikan osalta. Laajamittainen saneeraus valmistuu kevään 2022 aikana.

”Uusi korjaamo tulee keskittymään yhteen merkkiin, Ivecoon. Se on tärkeää, jotta asentajilla on paras ammattitaito ja osaaminen tuotteisiin. Osaava henkilökunta onkin kaiken keskiössä ja henkilökunnan koulutukseen ja viihtyvyyteen tullaan panostamaan paljon. Jo saneerauksen suunnitteluvaiheessa keskitymme siihen, että uusista tiloista tulee viihtyisät ja turvalliset työskennellä. Kaikki laitetaan kerralla uusiksi”, sanoo PLC Truck Servicen toimitusjohtaja Ilya Patruhin, ja lisää henkilökunnan rekrytoinnin olevan käynnissä.

Iveco myynti jatkuu myös vanhassa tutussa osoitteessa. ”Kerrassaan mahtava ja Ivecolle tärkeä päivä, kun voimme julkistaa tämän uutisen. Iveco-myynti ja -maahantuonti ovat toimineet tällä paikalla vuodesta 1989 ja tulevat toimimaan jatkossakin. Yhdessä uuden, pelkästään Ivecoon keskittyvän korjaamon kanssa saamme kehitettyä toimintaa entisestään”, kertoo Iveco Finlandin myyntijohtaja Tuomas Virén.Lue seuraavaksi