Uutiset

Kuljetuskalusto

Iveco-jälkimarkkinointi omaan organisaatioon

Timo Seppä Raskone, Pasi Gerpe Iveco Finland

Keskittyminen ja kasvu ovat kaksi pääkohtaa, joiden pohjalle Iveco Finlandin uudet muutokset pohjautuvat lähitulevaisuudessa. 1.4.2014 alkaen Iveco Finland ottaa kokonaisvastuun myös jälkimarkkinoinnin maahantuontitoiminnoista.

Uudessa toimintamallissa Iveco Finland jatkaa paketti- ja kuorma-autojen maahantuojana vastaten myynnistä sekä markkinoinnista koko Suomessa. Samalla maahantuontivastuu laajenee koskemaan myös varaosien maahantuontia ja markkinointia sekä teknisen palvelun tuottamista koko verkostolle. Erittäin tärkeänä osana muutosta on nykyisen verkoston laajentaminen.  

“Uusi toimintamalli on hyvin tuttu ja tehokas meille muista pohjoismaista sekä Euroopasta”, kertoo Iveco Finlandin myyntijohtaja Pasi Gerpe ja jatkaa:

”Asiakkaamme ovat keskipisteessämme ja uskon, että he näkevät muutokset positiivisena asiana”.

Aiemmin Iveco Finland toimi yhteistyössä Raskone Oy:n kanssa, joka vastasi jälkimarkkinointipalveluiden maahantuonnista.

”Yhteistyömme Ivecon kanssa jatkuu myös tulevaisuudessa, sillä Ivecon ottaessa hallintaansa maahantuontitoiminnot, voimme keskittyä ydinosaamiseemme – autojen huoltopalveluiden tuottamiseen”, kertoo Raskoneen toimitusjohtaja Timo Seppä.   

Lue seuraavaksi