Uutiset

Kuljetuskalusto

Iveco ilmoittaa tuotannon uudelleen aloittamisesta Italian ja Espanjan tehtaillaan

CNH Industrial N.V.:n omistama hyötyajoneuvojen valmistaja Iveco ilmoitti tänään, että se on valmis jatkamaan tuotantoaan Italian ja Espanjan tehtaillaan. Tehtaat suljettiin tilapäisesti maaliskuussa työntekijöiden suojelemiseksi ja paikallisten hallitusten Covid-19-epidemian leviämisen estämiseen tähtäävien suositusten noudattamiseksi.

Ivecon tuotantolaitos Italian Suzzarassa aloitti tuotantonsa uudelleen toukokuun 4. päivänä, kun taas Brescian (Italia), Madridin ja Valladolidin (Espanja) tuotantolaitokset ovat valmiita aloittamaan uudelleen toukokuun 11. päivä. Automerkki on tehnyt yhteistyötä toimittajiensa kanssa taatakseen tarpeelliset osatoimitukset, jotta tuotanto saadaan asteittain nostettua asiakkaiden vaatimusten tasolle.

Työntekijöiden ja asiakkaiden terveys ja turvallisuus ovat ensisijaisen tärkeitä Ivecolle, joka on ryhtynyt laajoihin toimenpiteisiin varmistaakseen heidän suojaamisen. Toimenpiteisiin kuuluu muun muassa tilojen, työpisteiden ja työvälineiden puhtaanapito sekä henkilönsuojainten, kuten kasvosuojien, suojavisiirien ja -käsineiden sekä desinfiointiaineiden tarjoaminen. Tehtaiden järjestelyjä ja työnkulkua on muutettu siten, että työntekijöiden on mahdollista rajoittaa sosiaalista kanssakäymistään työskentelyn aikana.

“Iveco on taas valmiina lähtöön! Käynnistämme ajoneuvotuotantomme uudelleen. Se on elintärkeää, jotta asiakkaamme voivat pitää kalustonsa liikkeellä ja täyttää talouden kannalta välttämättömät tehtävänsä. Asiakkaamme ovat pandemiakriisin etulinjassa ja pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä toimittaen välttämättömyyksiä, kuten lääkintätarvikkeita, ruokaa ja polttoaineita. Olemme ylpeitä kuljettajistamme ja kiitollisia heille, sillä he ovat väsymättä jatkaneet Euroopan talouden kannalta elintärkeää työskentelyään. Olemme pysyneet heidän rinnallaan rajoitustoimenpiteiden aikana. Myyjämme ja korjaamomme ovat olleet heidän käytettävissään ja tarjonneet tukeaan varmistaen samalla kaikkien turvallisuuden – ja aiomme myös jatkaa samoin”, sanoo Ivecon brändijohtaja Thomas Hilse.

Tuotannon alkaessa uudelleen jatkamme myös uuden Iveco S-Wayn tuontia markkinoille, ja toimitukset lukuisille odottaville asiakkaille jatkuvat.

Lue myös: Iveco Finland lahjoitti ambulanssin koronapotilaiden kuljettamiseen

Lue seuraavaksi