Uutiset

Kuljetuskalusto

IVECO Finland Oy:n vuoden 2021 parhaat

Juhani Havia

Iveco Finland Oy on valinnut vuoden 2021 hienoimmat ja parhaat saavutukset verkostossaan. Arvostetut palkinnot jaettiin Juhani Havialle ja Iiro Sundqvistille.

Juhani Havia valittu vuoden Iveco-myyjäksi

Iveco on Euroopan johtava kaasuajoneuvojen tarjoaja, ja vuoden myyjä Juhani Havia on todellinen Natural Power ‑tuotteiden suurlähettiläs.

Iiro Sundqvist
Iiro Sundqvist

”Juhanin myyntikehitys on ollut jälleen äärimmäisen vahvaa, ja hän on Ivecon NP-tuotteen asiantuntijana myynyt myös kaikista eniten kaasuajoneuvoja Suomessa. Lisäksi hän on saavuttanut Ivecon laajassa malliohjelmassa suurta menestystä. Juuri näistä syistä Juhani oli helppo valinta vuoden myyjäksi”, kertoo Iveco Finland Oy:n Country Sales Manager Tuomas Virén.

Vuoden gaselliksi on valittu Iiro Sundqvist

”Iiro on hyvin lyhyellä aikavälillä omaksunut tarvittavat tiedot Ivecon tuotteista ja osoittanut vahvaa teknistä osaamista. Myös Iiron myynti on sujunut loistavasti. Ei pidä myöskään unohtaa sitä, että Iiro on nostanut Jyväskylän alueen myynnin huikeisiin lukemiin lähes kokonaan omin avuin”, jatkaa Tuomas Virén.

”Remontoimme tilojamme Espoossa, ja korjaamomme on määrä tulla valmiiksi jo huhtikuussa. Kesään mennessä meillä on uusi ja upea täyden palvelun laitos, joka tarjoaa asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua pääkaupunkiseudulla”, kertoo VIrén.Lue seuraavaksi