Uutiset

Kuljetuskalusto

IVECO Daily voitti kestävän kehityksen palkinnon

IVECOn Daily Natural Power on voittanut ”Sustainable Truck of the Year 2018”-palkinnon pakettiautojen kategoriassa vain päiviä virallisen julkistamisensa jälkeen.

Palkinto, jonka takana on ”Vado e Torno”-lehti yhteistyössä LifeGaten kanssa, esiteltiin kierrätystalouden, kuten materiaalien ja energian talteenoton sekä kestävän kehityksen tärkeimpien toimijoiden Ecomondo 2017 -messuilla.

Daily Natural Power on osa Daily Blue Power -tuoteperhettä, jonka IVECO julkisti virallisesti 4.lokakuuta 2017 uuden New Daily Centerin, tehtaanmyymälän ja Dailyä esittelevän keskuksen, avajaisissa Suzzarassa.

Suzzarassa valmistettu uusi Daily Blue Power -tuoteperhe on kestävä liiketoiminnan kumppani kaupunkialueilla toimiville kuljetustoimijoille, ja sen tarkoituksena on uuden rajoittamattomat toimitukset -konseptin avulla vapauttaa toimijat kaupunkien yhä kiristyvien liikennevaatimuksien rajoituksista.

Daily Natural Power, Sustainable Truck of the Year -palkinnon voittaja, yhdistää IVECOn kestävän kehityksen mukaisen maakaasuteknologian ja luokkansa ainoan 8-vaihteisen Hi-Matic-vaihteiston täydellisen ajomukavuuden, ja toimii parhaana ratkaisuna kaupunkialueiden kuljetuksiin. Ajoneuvo tarjoaa vankkuutta, suorituskykyä ja legendaarista luotettavuutta, josta Daily on tunnettu yhdistettynä parempaan ajomukavuuteen, merkittävästi matalampaan polttoaineen kulutukseen, erittäin alhaisiin päästö- ja CO2-arvoihin sekä luokkansa parhaaseen ajettavuuteen.

Mauro Delle Fratte, Italian Exhibition Groupin Brand Manager, jakoi palkinnon Mihai Daderlatille, IVECON Italian markkinoiden Business Directorille 21.:nnessä Ecomondossa, Euroopan johtavilla vihreän ja kierrätystalouden messuilla Riminissä, jotka järjestettiin 7.-10. marraskuuta 2017.

Maurizio Cervetto, ”Vado e Torno” -lehden General Manager, kommentoi Daily Natural Powerin voittamaa palkintoa seuraavasti: ”IVECO on ottanut uuden merkittävän askeleen kohti kestävää kehitystä Daily Natural Powerin myötä. Moottori, joka tuottaa saman vääntömomentin kuin vastaava diesel-versio, yhdistyy erinomaiseen vaihteistoon, joka tarjoaa tasaisimman mahdollisen käytön, ja parantaa näin käyttömukavuutta ja parantaa kaasukäyttöisen Dailyn tarjoamia etuja. Malli tuottaa 4 desibeliä vähemmän melua kuin diesel-versio, sen päästötaso on matalampi ja hiukkaspäästöt käytännössä olemattomat. Lisäksi rajoitetun liikenteen alueet ja yölliset tehtävät kaupungin keskustoissa eivät ole enää mahdottomia tehtäviä. Valikoima on täydellinen.”

Lue seuraavaksi